blog_card
Огляд
19/01/2024
732
3 хв

Огляд Garmin Lily 2: втілення жіночності в компактному розумному годиннику

19/01/2024
732
3 хв
Поширити

Ми сподіваємося, всі добре пам'ятають серію смарт-годинників Lily Classiс та Lily Sport, які Garmin представила 2021 року. І ось ми отримали оновлення жіночої колекції, компанія презентувала смарт-годинник Garmin Lily 2 на наймасштабнішому технологічному івенті - виставці CES 2024.

Розумний годинник Lily 2  Classiс - неймовірно компактний спортивний аксесуар. Модель отримала витончений дизайн та представлена у різних варіаціях на вибір, зокрема з варіантами ремінців, які виготовлені з італійської шкіри, нейлону та силікону. 

lily-2-classic

Версія Lily 2 Sport має такі варіанти: металево-бузковий корпус з бузковим силіконовим ремінцем кремове золото з силіконовим ремінцем «кокос», а от версія Lily 2 Classic отримала золотистий корпус зі світло-коричневим шкіряним ремінцем та бронзовий корпус з темно-коричневим шкіряним ремінцем. А можна створити й свій власний стиль, ніж запропоновані варіанти, обравши інші комбінації  на офіційному сайті Garmin. 

Смарт-годинник отримав повністю алюмінієвий корпус та захисне скло Gorilla Glass 3, яке надійно захищає LCD-дисплей. До слова, Garmin Lily 2 має повністю сенсорний Hidden Display. Ніяких бічних кнопок, все керування відбувається виключно на екрані. За замовчуванням він скритий, якщо запясток користувача не піднятий. Модель відтепер не містить пластику та отримала водостійкість 5 АТМ.

Ці, без перебільшення, тендітні годинники, які мають розмір корпусу 35 мм, а важать усього лише 21 грам - модель Lily 2  Classiс та 24 грами - модель Lily 2 Sport

Окрім вишуканого вигляду Garmin Lily 2 отримали ряд функціональних оновлень, зокрема спортивних та танцювальних режимів та відстеження сну. До прикладу, додалася функція Sleep Score, яка аналізує ваш сон, базуючись на таких факторах, як тривалість, неспокій та кількість часу, проведеного в різних стадіях сну.  А також є вдосконалений датчик частоти серцевих скорочень, який більш точно зчитуватиме  пульс користувача. 

Варто зауважити, що автономна робота у режимі смарт-годиннику становить 5 днів. До того ж, у смарт-годиннику версії Classic додано безконтактну платіжну систему компанії Garmin Pay.

 

Чому варто купити смарт-годинник Garmin Lily 2?

Про оновлений дизайн, нові кольори та сучасний елегантний вигляд вже згадано вище. А щодо ключових аргументів, які б спонукали жінок мати таку симпатичну спортивну родзинку?

garmin-lily-2-2

Розумний годинник оснащено багатьма потужними функціями для здоров’я та фітнесу додатково до цілодобового моніторингу пульсу, підрахунку кроків, спалених калорій, дихання, Pulse Ox, Body Battery, рівня стресу та відстеження сну. Після вашого ранкового пробудження, програма звітуватиме щодо огляду сну, щоденного календаря, погоди, щоб ви могли спланувати і підготуватися до дня.

У випадку, коли смарт-годинник виявляє високий рівень стресу, він пропонує практики медитації та дихальні техніки, які допоможуть вам зменшити стрес. Смарт-годинник Garmin Lily 2 все-таки більше орієнтований на жінок, відповідно він надає можливість відстежувати менструальний цикл та вагітність на додачу до тренувань та навчання харчуванню. Тож, як не крути, а розумний годинник Lily 2 - це стильна спортивна жіноча історія.

Щодо фітнесу - смарт-годинник налічує вбудовані спортивні програми, спеціально розроблені для кардіо, йоги, силових тренувань тощо. Додано нову танцювальну фітнес-діяльність, яка може відстежувати різні типи танцювальних стилів, зокрема Zumba, Afrobeat, Bollywood, EDM та хіп-хоп. Є новий профіль веслування в приміщенні та відстеження сеансів високоінтенсивних інтервальних тренувань.

garmin-lily-2-3

При використанні базових вправ - ходьби, їзди на велосипеді чи бігу на відкритому повітрі, можна підключатися до сумісного смартфона GPS для точного маршруту та відстеження статистики. 

Смарт-годинник Lily 2 вчасно нагадуватиме користувачу про необхідність рухатися при сидячому способі життя. І це не обмежується лише нагадуванням, як на Apple Watch. Розумний годинник пропонуватиме різноманітні рухи, які варто спробувати, зокрема повороти шиєю, нахили в сторони, присідання та варіанти рухів сидячи.

Garmin Lily 2 отримав чималу кількість підключених функцій, сумісних зі смартфонами Android та iPhone. Ви отримуватимете сповіщення про електронні листи, текстові повідомлення та сповіщення прямо на циферблат годинника Lily 2. В тандемі з програмою Garmin Connect повідомлення з іменем користувача та місцем розташування можна надіслати попередньо вибраним екстреним контактам, а також переглядати дані про своє здоров’я та фізичну форму, спілкуватися з друзями та брати участь у змаганнях без підписки.

garmin-lily-2

Купити Garmin Lily 2 пропонує інтернет-магазин NEWTIME. Ми вже приймаємо попередні замовлення на нові моделі, які ви можете замовити на нашому сайті newtime.ua

З іншими колекціями смарт-годинників Garmin можна ознайомитись в каталозі. А ще в нас можна замовити ремінці для Garmin.  

Вартість новинок відрізняється в залежності від обраної моделі Classic чи Sport, кольору корпусу та матеріалу ремінця, ціна на Garmin Lily 2 стартує від 450$.

Оцініть допис
rating-r3
0
rating-r4
0
rating-r2
0
rating-r1
0
rating-r0
0
Коментарі
0
Зміст:

Популярні статті

Зміст:

Рекомендовані товари

Посилання скопійовано
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: petro@gmail.com
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво