blog_card

Порівняння легенд Sennheiser MOMENTUM – True Wireless 4 vs True Wireless 3

27/03/2024
332
3 хв
Sennheiser Momentum 3
Sennheiser Momentum 4
Поширити

Віримо, що наші меломани знайомі з брендом навушників Sennheiser. А, якщо ні, нагадаємо, що це еталонні бездротові навушники, які регулярно попадають в різні ТОПи музикальних рейтингів. 

Нещодавно компанія презентувала свою нову модель Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4. Зараз розповімо чим вона відрізняється від попередньої версії та чи варто купувати ці навушники.     

sennheiser-momentum-true-wireless-4-01

Мультижанровий звук 

“Ви почуєте виключно високоякісний та максимально деталізований звук” – заявляє Sennheiser про оновлену модель MOMENTUM True Wireless 4. 

Але почекайте, у попередній версії навушників звук також був дуже якісним :) При порівнянні обох моделей, відразу відчуваєш, що MOMENTUM True Wireless 4 сильно прибавили у басі та глибині звуку. 

Якщо у 3-й версії чути більше “цок-цок”, то у 4-й вже “бум-бум” 😆 Як кажуть наші менеджери – звук повністю “опопсили” :) Це точно сподобається любителям клубної поп-музики та тим, у кого в плейлисті різні жанри. 

А от бездротові навушники MOMENTUM True Wireless 3 це більше про хайрез, драйв, високі ноти та дрібні деталі. Модель більше підійде любителям рок-н-ролу або класичної музики.

Sennheiser-Momentum-True-Wireless-3-04  

Шумозаглушення з прозорістю

Активне шумозаглушення підтримують обидві моделі навушників. І воно доволі потужне – повністю блокує шум транспорту, галас натовпу, лай собак та інші зовнішні звуки.

Проте Sennheiser MOMENTUM 4 отримали цікаву фішку. В режимі прозорості навушники повністю обрізають шуми навколишнього середовища (автомобілі, метро та ін), пропускаючи лише розмову людей. Це корисна штука для тих, хто часто спілкується в шумних місцях.   

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4-07

Дизайн перевірений часом

Тут багато не скажеш, бо змін майже немає. І це цілком логічно, адже якщо воно працює, то чого його ламати :)

Купити Sennheiser MOMENTUM 3 та 4 варто через те, що вони чудово сидять у вухах та не випадають під час бігу чи швидких рухів головою. Форма дуже ергономічна, тому не викликає дискомфорту навіть, якщо слухати музику весь день. Тим більше в комплекті йдуть амбушури під різні розміри вух. 

sennheiser-momentum-true-wireless-4-02

Найголовніші зміни – 3 металеві кольори: Silver, Copper, Graphite. Вони справді відрізняються більш преміальним зовнішнім виглядом від попередньої версії. А от зовнішній вигляд кейса практично не змінився – він як і раніше має покриття, яке дуже нагадує щільну тканину.

sennheiser-momentum-true-wireless-4-04

Покращений зв’язок

Бездротові навушники Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4 отримали Bluetooth-модуль версії 5.4. А попередні навушники під’єднувались через Bluetooth 5.2. Підключення стало стабільнішим та надійнішим – сигнал проходить навіть крізь бетонні стіни та інші перешкоди. Ніяких затримок чи перебоїв ми не виявили.

Також є відмінності у кодеках. Sennheiser MOMENTUM 3 підтримують:

  • SBC;

  • AAC;

  • aptX;

  • aptX Adaptive.

А оновлена 4 версія навушників отримала ще й додаткову підтримку aptX Lossless – кодек, який стискає звук, без втрати якості. Це дозволяє відчувати навіть найдрібніші деталі музикальної композиції. 

На відкритому просторі дальність підключення сягає декількох десятків метрів. Плюс Bluetooth 5.4 споживає менше енергії, що позитивно відобразилось на загальній автономності навушників 👇 

sennheiser-momentum-true-wireless-4-03       

Більше автономності

Тут все просто – нові навушники працюють довше, ніж попередні.

Sennheiser Momentum True Wireless 3 працюють без підзарядки 5,5 годин, плюс 22 години з зарядним кейсом. А автономність оновлених True Wireless 4 збільшена до 7,5 годин, плюс 30 годин з кейсом. При цьому габарити навушників практично однакові. 

Також у додатку Sennheiser Momentum True Wireless 4 з’явився новий режим Smart Control, який оптимізує цикли заряджання та робить цей процесс безпечнішим. 

Sennheiser-Momentum-True-Wireless-3-02 

Sennheiser Momentum – Ціна в Україні

Однозначно, обидві моделі навушників відрізняються преміальним звучанням, з яким мало хто може конкурувати. Проте Sennheiser Momentum True Wireless 4 мають доволі хороші переваги перед попередньою версією. 

Різниця в ціні практично непомітна, тому покупка новішої моделі виглядає дуже привабливо та логічно:

  • Sennheiser Momentum 3 – 11 179 грн; 

  • Sennheiser Momentum 4 – 12 899 грн

Зазначимо, що з часом ціна на попередню версію навушників може трохи зменшиться. А еще – в NewTime діє офіційна гарантія на всю продукцію Sennheiser аж до 2 років. Тому можете бути спокійні за свої навушники :)  Більше деталей по обох моделях нададуть наші менеджери. А, щоб порівняти характеристики різних навушників між собою, або купити Sennheiser Momentum 4, завітайте в каталог NewTime. У нас там багато цікавого 👍

Sennheiser-Momentum-True-Wireless-3-03

Оцініть допис
rating-r3
0
rating-r4
0
rating-r2
0
rating-r1
0
rating-r0
0
Коментарі
0
Зміст:

Популярні статті

Зміст:

Рекомендовані товари

Посилання скопійовано
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: [email protected]
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво