blog_card
Підбірки
13/10/2023
1307
3 хв

ТОП ремінців для Apple Watch: від стандартних до незвичайних моделей

13/10/2023
1307
3 хв
Поширити

Підібрали вам аж 13 козирних ремінців, які користуються особливою популярністю. І будуть популярні ще довго

Є тут і преміальні моделі, і бюджетні, і зовсім незвичні. Кожен знайде тут своє "яблуко". Погнали.

Ocean Band

Ремінець Ocean Band зроблений із силікону, не потребує особливого догляду та моментально висихає після контакту з водою. Якщо ви займаєтеся спортом, це ідеальний варіант. Фішка цієї моделі – трубчаста основа, завдяки якій ремінець розтягується щонайменше на 20%. Можна легко надіти на товстий гідрокостюм і вирушати на пошуки скарбів, що затонули. До речі, пряжка тут титанова, тому їй не зашкодить корозія, ні падіння.

ocean-band-apple-watch

Trail Loop

Ремінець Trail Loop зроблений з м'якого нейлону, який взагалі не відчувається на руці. За браслетом не потрібно доглядати, а його міцність можна порівняти з альпіністськими мотузками. А ще – у моделі незвичайне, але дуже зручне регулювання довжини за допомогою висувного язичка.

trail-loop-apple-watch

Alpine Loop

Ще одна суперміцна модель Alpine Loop із двошарової тканини, яка сплетена у цільну стрічку. Для регулювання розміру передбачені невеликі петлі з гачком титану у формі літери G. Виглядає дуже круто і сучасно.

alpine-loop-apple-watch

Spigen

Цей бренд виробляє преміальні чохли Spigen та ремінці Spigen для техніки Apple. Навіть якщо просто пробігтися очима каталогу, можна виявити, що виробник не боїться сміливих експериментів. Є тут і силіконові моделі ремінців, і тканинні, і зовсім незвичайні. Головна фішка – поєднання стилю та захисту. Наприклад, ремінець Spigen Case Rugged Armor Pro повністю покриває поверхню смарт-годин, забезпечуючи хороший захист від падінь та подряпин.

spigen-apple-watch

Sport Loop

Бюджетний, але елегантний варіант. Підходить під діловий та спортивний стиль. Тут теж в основі нейлон, тому ремінець Sport Loop дуже міцний і майже не відчувається на руці.

sport-loop-apple-watch

Sport Band

Еталон мінімалізму. Ремінець Sport Band виготовлений з м'якого силікону, який дуже ніжно прилягає до руки. Для регулювання розміру передбачена проста застібка. Завдяки високій гнучкості, це ідеальний варіант для занять спортом. Тим більше, бюджетна ціна дозволяє купити відразу кілька варіантів ☝️

sport-band-apple-watch

Milanese Loop

Ммм, є тут поціновувачі високого мистецтва?) Ремінець Milanese Loop має дизайн, розроблений ще в 19 столітті в Мілані. Гладка сітка із нержавіючої сталі ідеально доповнює діловий стиль. Але будьте обережні, ремінець притягує погляди оточуючих :) Завдяки магнітній петлі розмір можна регулювати аж до міліметра.

silver-milanese-Loop-apple-watch

Leather Link

Класичний варіант ремінця Leather Link зі шкіри, ще й за доступною ціною. Має трубчасту основу та не натирає зап'ястя. Підходить більше під діловий стиль і при належному догляді виглядає дуже дорого. Розмір регулюється за допомогою прихованих магнітів, тому створюється ілюзія незбираної пряжки на зап'ястя.

leather link-apple-watch

Magnetic Link

Найновіший ремінець Magnetic Link із матеріалу “FineWoven”, який був розроблений компанією Apple у 2023 році. Виглядає преміально, не вибагливий у догляді, м'який. За відчуттями нагадує замшу, кріплення майже непомітне. Цей варіант створений з вторинної сировини, тому екологія точно подякує 👍

magnetic-link-apple-watch

Modern Buckle

Це той варіант, коли за бюджетну ціну отримуєш максимально "шляхетний" зовнішній вигляд. Ці браслети більше не випускаються тому купити їх можна майже за пів вартості. Модель ремінця Modern Buckie виготовлена з м'якої французької шкіри, яка пройшла кілька етапів обробки. Її додатково посилили матеріалом із парашутної індустрії, тому міцності тут вистачає. Застібка мінімалістична з прихованим кріпленням, створюється враження, ніби на зап'ясті знаходиться цілісна пряжка.

Modern Buckle-apple-watch

FineWoven Modern Buckle

Ця модель ремінця FineWoven Modern Buckie дуже схожа на попередню, але замість шкіри тут використовується вже знайомий нам матеріал FineWoven. Зовнішній вигляд такий самий "шляхетний", але з турботою про екологію.

apple-watch-fine-woven

Solo Loop та Braided Solo Loop

А ось ремінці Solo Loop та Braided Solo Loop для тих, хто не любить застібки. Так, це цілком цілісна пряжка, яку можна виготовити безпосередньо під ваше зап'ястя. Дуже м'який та зручний варіант, підходить під діловий та спортивний стиль. Ремінець не боїться вологи, поту, подряпин, а висока еластичність дозволяє легко знімати смарт-годинник із зап'ястя.

solo-loop-apple-watch

Laut

Якщо бажаєте максимально бюджетний варіант, то вам до ремінців бренду Laut . Є дофіга дуже багато варіантів з різними кріпленнями, матеріалами, кольорами та текстурами. Підібрати для себе ідеальний ремінець зможе дійсно кожен. Хоч ці моделі й бюджетні, але зовнішній вигляд у них на 5 зірок.

_LAUT-MILANO-для-Apple-Watch-42-44-мм-Coral

Показали вам лише частину крутих ремінців, які сьогодні популярні. А у нашому каталозі їх знаєте скільки? :) Обов'язково загляньте туди, а якщо захочете дізнатися про деталі, пишіть менеджерам NewTime.

 

Оцініть допис
rating-r3
0
rating-r4
0
rating-r2
0
rating-r1
0
rating-r0
0
Коментарі
0
Зміст:

Популярні статті

Зміст:

Рекомендовані товари

Посилання скопійовано
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: petro@gmail.com
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво