blog_card
Огляд
28/02/2024
409
3 хв

Тренуйся, як професіонал – Огляд годинника для бігунів Garmin Forerunner 165

28/02/2024
409
3 хв
Поширити

Garmin вже давно №1 у сфері спортивних годинників. Нещодавно ми писали про годинники для моряків, дайверів, мандрівників. Дійшли руки й до бігунів :) 

Garmin Forerunner 165 позиціонують себе саме для цього виду спорту. Вони мають потужний контроль ключових показників бігу, але Garmin не був би Garmin, якщо б не дивував нас своїм функціоналом. Тож про все по порядку 👇  

garmin-forerunner-165-2

 

Моделі, ціни, кольори та дизайн

По-перше, ми повинні поговорити про зовнішній вигляд.

Garmin Forerunner 165 поставляється в шести моделях, чотири з яких пропонують музичні функції. Стандартні моделі коштують 249 доларів США, а моделі з підтримкою музики – 299 доларів США. Кольори справді дуже цікаві:

  • чорний/сланцевий;

  • туманно-сірий/білий камінь;

  • чорний/сланцевий;

  • туманно-сірий/білий камінь;

  • бірюзовий/аква;

  • ягідний/бузковий.

Цей годинник є універсальним і НЕ випускається в кількох розмірах. Garmin Forerunner 165 має 1,2-дюймовий дисплей з яскравою AMOLED матрицею. Годинником зручно користуватись як вночі, так і під яскравим сонцем. Керування здійснюється за допомогою сенсорного екрана та бокових кнопок.   

garmin-forerunner-165-3

Автономність

Автономності моделі вистачає на 11 днів у режимі розумного годинника та на 19 годин у режимі GPS. Багато це чи мало?

Якщо взяти, скажімо, Apple Watch, який вам потрібно заряджати щодня, то 11 днів автономної роботи – це неймовірно круто.

Але якщо ви порівнюєте Garmin Forerunner 165 з іншими годинниками в лінійці Garmin, то він знаходиться прямо посередниці списку. Його автономність перевершують тільки моделі Garmin Forerunner 965 (23 дні), Garmin Enduro 2 (34 дні) та Garmin Fenix 7 Pro  (18 днів).

garmin-forerunner-165-1

Функціональні можливості

Зазначимо, що Garmin Forerunner 165 має найновішу систему моніторингу серцевого ритму. З її точністю поки що ніхто не може конкурувати. Проте у цього годинника є ще багато цікавих фішок, тож приготуйтесь 👇

Garmin Coach & Race Training – квиток до особистих рекордів

Garmin Coach і плани адаптивного тренування – це ваша секретна зброя при підготовці до змагань. Ці функції не просто допомагають тренуватись, вони дають вам стратегію, адаптовану під конкретні цілі. 

Неважливо, готуєтесь ви до дистанції на 5 км, чи до повноцінного марафону, Forerunner 165 складе для вас ідеальній план.

Ефект тренування та відновлення

Це як особиста лабораторія на зап’ясті. Ці функції аналізують вплив ваших тренувань, показуючи, як вони покращують форму та скільки часу потрібно для відновлення. 

Саме це перетворює звичайні тренування на розумні тренування, які гарантовано принесуть результат.

garmin-forerunner-165-4

25 вбудованих профілів активності

Надоїло бігати? Forerunner 165 має 25 вбудованих профілів активності – від їзди на велосипеді до силових тренувань. Це як фітнес-тренер на зап’ясті — завжди має в рукаві щось нове, щоб тренування були максимально свіжими та цікавими.

Body Battery – монітор енергії

Якщо коротко, то акумулятор Body Battery показує скільки “пального” у вас залишилось. Він враховує рівень стресу, варіабельність серцевого ритму, якість сну та фізичну активність. 

Ця оцінка допоможе вам визначити, коли краще піднапружитись, а коли варто відпочити та відновити сили. 

garmin-forerunner-165-7

Ранковий звіт і інформація про здоров’я

Прокидайтеся щоранку з персоналізованим звітом, у якому розповідається про те, як ви спали, як відновились та які плани я на день. Він дає короткий знімок здоров’я та фізичної форми, щоб ви могли приймати зважені рішення щодо тренувань.

Крім того, доступна функція відстеження менструальних циклів у жінок. Вона допоможе підлаштувати тренування під особливості організму. А ще – годинник відстежує рівень гідратації, щоб ви завжди залишалися в тонусі та споживали воду правильно.

garmin-forerunner-165-8

Розкриття секретів сну

Ми всі знаємо, що сон має вирішальне значення, але Forerunner 165 виводить відстеження сну на новий рівень. Він не просто говорить вам, як довго ви спали, він глибоко занурюється в якість відпочинку. Легкий сон, глибокий сон, REM-цикли — годинник все відслідковує. Це дозволяє краще зрозуміти стан здоров’я та процес відновлення.

Відстеження стресу та нагадування про розслаблення

У сучасному світі стрес може підкрастися зненацька та зруйнувати всі плани, але Forerunner 165 стоїть на сторожі. Він використовує частоту серцебиття, щоб відстежувати рівень стресу протягом дня. Так ви точно будете знати, що ситуація занадто напружена. А ще – годинник нагадує, що треба розслабитись та пропонує дихальні вправи. Це ніби мати дзен-майстра на зап’ясті, який миттєво переводить в стан спокою.

Виявлення інцидентів

Нам усім подобається думати, що аварії стаються з ким завгодно, але не з нами. Але, нажаль, від них ніхто не застрахований. Саме тут функція виявлення інцидентів може справді врятувати життя. Якщо годинник виявляє падіння або раптову зупинку, він автоматично надсилає повідомлення з вашим місцезнаходженням обраним контактам. А якщо ви звикли керуватися інтуїцією, то це повідомлення можна надіслати вручну, щоб максимально себе убезпечити.

garmin-forerunner-165-5

Підсумок: чи варто купувати Garmin Forerunner 165?

Покупка цього годинника виглядає дуже привабливою, особливо якщо обожнюєш біг. Функціоналу для тренувань тут просто безліч і автономність хороша. Також є розширене відстеження показників здоров’я, що в будь якому випадку надзвичайно корисно.  

А найголовніше – це один з найбюджетніших годинників Garmin. Хороша можливість, щоб носити на зап’ясті преміальний бренд і не віддавати за це всі гроші світу. Обов’язково завітайте в наш каталог, щоб детальніше оцінити годинник.

Оцініть допис
rating-r3
0
rating-r4
0
rating-r2
0
rating-r1
0
rating-r0
0
Коментарі
0
Зміст:

Популярні статті

Зміст:

Рекомендовані товари

Посилання скопійовано
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: petro@gmail.com
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво