Огляд Beats Studio Pro та порівняння з Apple AirPods Max
Огляд
25/07/2023
1778
3 хв

Огляд Beats Studio Pro та порівняння з Apple AirPods Max

25/07/2023
1778
3 хв
Поширити

Apple тиждень тому представила нові бездротові навушники і це не AirPods, а Beats Studio Pro. Бренд Beats, який належить Apple, періодично оновлює серії бездротових навушників, як внутрішньоканальних так і повнорозмірних накладних навушників. Він є досить популярним, адже має стильний дизайн, чудові звукові характеристики та автономність.

Отже, для усіх шанувальників Apple, які розглядають, до прикладу, модель накладних навушників AirPods Max, з'явилася хороша альтернатива. Нові Beats Studio Pro - це покращена модель Beats Studio 3. Навушники мають кращий звук, багато важливих функцій, більшу автономність та розширену сумісність на противагу AirPods Max.

Сумісність з Apple 

Головна перевага AirPods - їх бездоганна інтеграція з екосистемою Apple. Навушники легко підключаються, просто знаходячись поруч з iPhone, так само легко перемикаються на Mac або iPad, і ви можете отримувати оновлення в налаштуваннях та дуже просто їх змінювати. 

Нові навушники Beats Studio Pro мають всі звичні функції AirPods, а саме: 

  • сполучення одним дотиком;
  • з’єднання з iCloud;
  • Handoff на Apple Watch; 
  • підтримка голосового зв’язку «Hey Siri»; 
  • підтримка Find My.

На iPhone, iPad або Mac вони ідентифікуються так само, як будь-який продукт Apple. Власна індикація підключення iOS, віджети та індикатори, шумопоглинання та елементи керування просторовим аудіо. Це все налаштовується в Центрі керування, який є в Налаштуваннях.

Навушники Beats Studio Pro підтримують персоналізоване просторове аудіо та відстеження голови. Щодо функції розпізнавання вух, то вона, на жаль, відсутня. Навушники Beats не припинять грати, коли ви їх знімете, і продовжуватимуть грати, коли ви їх одягнете. Для того щоб увімкнути або вимкнути навушники, необхідно на кілька секунд натиснути кнопку живлення.

Навушники використовують власний процесор Beats, саме він дозволяє їм підтримувати такі функції Android, як створення пари одним дотиком, перемикання аудіо та «Знайти мій пристрій».

beats-studio-pro-3

Дизайн

Зовнішність Beats Studio Pro дуже нагадує популярних попередників Beats Studio 3. Разом з тим амбушюри не мають такого м’якого бархатистого відчуття, наголів’я більш жорстке, ніж у AirPods Max. В той же час навушники Beats набагато легші, мають 260 грамів ваги. Ви їх так не відчуватиме як AirPods Max, які важать 384 грами.

AirPods Max, як і більшість інших навушників не підходять для тих користувачів, в кого маленька голова. А от Beats Studio Pro в цьому сенсі більш зручні.

На лівому навушнику інтегровані фізичні елементи керування. Логотип «b» - кнопка для стандартного керування відтворенням/паузою/переходом вперед/назад. Щоб регулювати гучність - збільшувати та зменшувати її, необхідно натискати над логотипом.

Під логотипом розташовано стандартний роз’єм для навушників. Аналоговий аудіо вхід 3.5 мм повністю підтримується без будь-яких адаптерів, до нього в комплекті йде знімний аудіо кабель. AirPods Max цим похизуватися не зможе.

Праворуч розташована невелика кнопка, яка використовується для ввімкнення та вимкнення навушників, входу в режим сполучення чи подвійного клацання, для того щоб змінити режими шумозаглушення. 

Під ним порт USB-C для зарядки, до якого йде в комплекті кабель. З його допомогою можна підключитися до будь-якого підтримуваного аудіо джерела. 

beats-studio-pro-2

Автономність

Швидка 10-хвилинна зарядка через порт USB-C надає ще 4 години відтворення, а повне заряджання навушників відбувається впродовж 2-х годин. Beats здатні на 40 годин автономної роботи з вимкненим ANC і 24 години з увімкненим ANC, така автономність на 20 відсотків краща, ніж в AirPods Max. 

Так само, як і Beats Studio 3, вони легко складаються та вміщуються в сумку. Навушники постачаються зі справжнім футляром для транспортування, кабелями USB-C і 3,5 мм для навушників, але без адаптера живлення.

beats-studio-pro-4

Звук

Спочатку були Beats Studio 3, через п'ять років виходять Beats Studio Pro і покращення функціоналу нової моделі справді вражає.

Beats запевняє, навушники оснащені абсолютно новими 40-міліметровими динаміками з «точним набором мікро-вентиляційних отворів і тонкою акустичною сіткою для оптимізації потоку повітря та мінімізації спотворень. Забезпечуючи сумарне гармонійне спотворення 0,02 відсотка навіть на високій гучності». Таким чином, покращення становить до 80 відсотків для більш точного звуку у порівнянні з Beats Studio 3.

Низькі частоти мають таку ж чіткість і потужність, як і в AirPods Max, а от високі частоти значно чіткіші. Адаптивне шумозаглушення дуже якісне, а от якщо порівняти режим прозорості AirPods Pro 2-го покоління, то в Beats він не таки адаптивний. Важливо, що тон звуку не змінюється під час перемикання між звичайним режимом, режимом шумопоглинання та режимом прозорості.

При підключенні до аудіо джерела через кабель USB, вбудований ЦАП підтримує аудіо високої роздільної здатності та звук без втрат до 24 біт/48 кГц, а мікрофон навушників відображається як мікрофонний вхід на Mac або ПК.

Шумозаглушення не підтримується в дротовому режимі USB-C. Кнопка живлення перемикається між трьома аудіо профілями: «Підпис» для збалансованого звуку, «Розваги» для фільмів та ігор або «Розмова» для посилення голосу під час дзвінків або подкастів.

beats-studio-pro-1

Які навушники краще обрати

У продажу представлено багато моделей навушників із системою активного шумозаглушення, але ми радимо придивитися до нових Beats Studio Pro. Навушники мають багато суттєвих переваг.

Серед головних: чистий і збалансований звук, відмінна автономність, розширена сумісність з Apple та Android, стильний дизайн та легка вага, аналоговий вхід 3,5 мм, аудіо вхід та порт для заряджання USB-C та надійний чохол для транспортування.

Оцініть допис
rating-r3
0
rating-r4
0
rating-r2
0
rating-r1
0
rating-r0
0
Коментарі
0
Зміст:

Популярні статті

Зміст:

Рекомендовані товари

Посилання скопійовано
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: petro@gmail.com
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво