blog_card
iPhone 15
11/09/2023
2451
2 хв

Презентація iPhone 15: трансляція головної події Apple

11/09/2023
2451
2 хв
Поширити

Головна презентації за цьогорічним календарем Apple відбудеться вже завтра - 12 вересня 2023 о 20:00 за київським часом. Лише одна доба залишається до традиційного осіннього івенту, на якому Apple презентує такі довгоочікувані яблучні гаджети. 

Весь світ, без перебільшення, із нетерпінням хоче побачити нову лінійку iPhone 15. Ми раніше писали про дату виходу, дизайн та характеристики iPhone 15, а також про нові кольори базових моделей та ексклюзивні кольори в моделях Pro

З останніх інсайдерських повідомлень стало відомо, що ми побачимо новий iPhone 15 Pro Max, а от “Ultra” відтерміновується, принаймні до 2024 року.

Цими днями також оприлюднено інформацію про нові розміри та вагу моделей iPhone 15, iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max. Отже базова модель, скоріш за все, отримає майже такі самі розміри та вагу, як і iPhone 14, стосовно розмірів iPhone 15 Plus точних даних наразі немає, ймовірно, кардинальних змін вага та габаритні розміри не зазнають.

iPhone 15 Pro, як раніше повідомляв головний інсайдер Марк Гурман, стане легшим та меншим за попередню модель iPhone 14 Pro і матиме такі показники: товщина - 8,25 мм, довжина - 146,6 мм, ширина - 70,6 мм, вага - 188 гр. iPhone 15 Pro Max стане компактнішим та легшим за iPhone 14 Pro Max, він отримає товщину - 8,25 мм, довжину: 159,9 мм, ширину: 76,7 мм та вагу: 221 гр.

iphone-15-colors

Окрім чотирьох моделей iPhone, Apple представить оновлену лінійку розумних годинників: друге покоління Apple Watch Ultra та Apple Watch Series 9.

Як повідомляли інсайдери, Watch Series 9 отримає оновлений чип S9, який значно покращить автономність роботи годинника та забезпечить ще більшу його ефективність. Зовнішність можуть змінити за рахунок нової палітри кольорів та нового ремінця з магнітною пряжкою.

Apple Watch Ultra 2 також отримає новий процесор S9 та нові компоненти, надруковані за 3D-технологією. Преміальні розумні годинники матимуть полегшену конструкцію та отримають новий відтінок “темний титан”.

apple-watch-ultra

Очікується презентація оновлених навушників AirPods з USB-C. Точно невідомо, чи будуть представлені повністю оновлені AirPods Pro 2, чи ми побачимо тільки новий зарядний кейс до них з портом USB Type-C.

airpods

Apple має оголосити дату релізу нових операційних систем, анонсованих ще в червні на WWDC 2023, бета-версії яких тестувалися впродовж всього цього часу.

 

Інтернет-магазин NEWTIME транслюватиме подію Wonderlust 2023 наживо:

Дивіться разом з нами пряму трансляцію та замовляйте моделі iPhone 15, Apple Watch Ultra 2, Apple Watch Series 9 та AirPods на нашому сайті! 

Як тільки на офіційному сайті Apple стартуватимуть продажі, наші менеджери прийматимуть передзамовлення задля того, щоб ви стали першими користувачами яблучних новинок в Україні!

Оцініть допис
rating-r3
0
rating-r4
0
rating-r2
0
rating-r1
0
rating-r0
0
Коментарі
0
Зміст:

Популярні статті

Зміст:

Рекомендовані товари

Посилання скопійовано
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: [email protected]
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво