blog_card
Підбірки
20/09/2023
1401
4 хв

ТОП найкращих бездротових навушників для сучасного меломана

20/09/2023
1401
4 хв
Поширити

Раніше за голоси в голові саджали в лікарню, сьогодні – це називається бездротові навушники 😄 І ринок ними просто переповнений…

Але все ж таки є круті моделі, які серйозно виділяються на фоні інших. Вони круто звучать, мають корисні технології та компактний корпус. Якраз про такі навушники й розповімо зараз 👇

AirPods 3

Про них мріють меломани, а конкуренти копіюють у своєму виробництві.

Нове покоління навушників від Apple, які підлаштовують звук під форму вуха, посадку та положення голови. Звучання виходить дуже реалістичним та об'ємним, ніби сидиш у музичній студії.

Навушники AirPods 3 підтримують голосове керування, а їх місцезнаходження можна швидко дізнатися в програмі “Локатор”. Завдяки акустичній сітці навушники ідеально вловлюють голос навіть у вітряну погоду.

Завдяки захисту від вологи IPX4 навушники не бояться крапель дощу та поту, тому складуть вам компанію на пробіжці. Заряду вистачає на 6 годин музики, а з футляром MagSafe – 30 годин.

airpods-3

Apple AirPods Pro 2

Кількість розумних технологій на квадратний сантиметр тут просто зашкалює.

Завдяки фірмовому чіпу H2 звук відтворюється точно так, як задумував автор композиції. Баси та високі частоти яскраво відчуваються на будь-якій гучності. Спеціальна технологія підлаштовує звук під положення голови, тому здається ніби знаходишся на сцені біля музикантів.

Купити бездротові навушники Apple AirPods Pro 2 варто, як мінімум, через потужне шумозаглушення. Навіть поїздка в метро чи прогулянка у людному місці не зможуть відволікти вас від прослуховування пісні. А коли захочеться з кимось поспілкуватись, просто скористайтеся режимом адаптивної прозорості. Зрештою, навушники вміють вирівнювати тиск у вухах, щоб дискомфорт не виникав навіть після довгих годин музики.

До речі, мікрофон теж має шумозаглушення, плюс функцію з посиленням голосу. Співрозмовникам буде легко з вами спілкуватися, навіть якщо довкола шумлять діти.

Заряду вистачає на 6 годин музику та 4 години розмов, а зарядний кейс додасть ще 30 год.

airpods-pro-2

Marshall Minor III

Ох вже це фірмове звучання Marshall…

У навушниках Маршал Мінор немає нічого зайвого, окрім гарного звуку. Завдяки 12-міліметровим динамікам він тут драйвовий, потужний, соковитий… словом, ідеальний для любителів рок-музики.

Навушники Marshall Minor III дуже зручно сидять у вухах і керуються легким торканням пальця. Підключення займає кілька секунд, але найголовніше – навушники мають дуже привабливу ціну порівняно з конкурентами.

Вже традиційно є захист від вологи IPX4 та добротний мікрофон для спілкування. Слухати музику можна близько 5 годин, а за допомогою зарядного кейсу – 25 годин. До речі, 15-хвилинної зарядки вистачає на 1,5 години роботи.

marshall-minor-iii

Sony WF-1000XM5

У цих навушниках використовуються аж 2 процесори для обробки звуку.

І звучання провокує вибух емоцій вже з перших секунд. Особливо сподобається шанувальникам рок-музики, адже високим частотам тут приділено особливу увагу. Завдяки технології відстеження положення голови створюється потужний стереоефект, ніби сидиш на концерті.

Шумозаглушення зроблено на основі штучного інтелекту, який досить точно блокує зовнішні шуми. Можна спокійно слухати музику чи розмовляти навіть у метро.

Навушники Sony WF-1000XM5 захищені від крапель води, а приймати чи відхиляти дзвінки можна рухами голови. Акумулятора вистачає на 8 годин, а з футляром – на 24 години.

sony-wf-1000xm5-9

Bose QuietComfort Earbuds II

Про комфорт тут подбали дуже здорово.

Крім стандартних амбушур, є ще 3 бічні ремінці кількох розмірів. Насолоджуватись музикою можна хоч цілий день, без відчуття дискомфорту у вухах.

Шумозаглушення дозволяє як повністю ізолюватися від зовнішнього світу, так і зберігати невеликий рівень прозорості, щоб, наприклад, чути співрозмовника. Виробник заявляє, що звук вміє підлаштовуватись під форму вух, тому мелодія не спотворюється.

Навушники Bose QuietComfort Earbuds II не бояться дрібного дощу, а загальний час автономної роботи разом із зарядним кейсом досягає 24 годин.

naushniki-bose-quietcomfort-earbuds-ii

Sennheiser Momentum True Wireless 3

Якщо ви любитель пронизливих басів, то ця модель для вас.

У навушниках добре чути кожні деталі музичної композиції, плюс є технологія для посилення басів. Завдяки еквалайзеру з набором вже готових налаштувань, звучання можна підлаштувати під будь-який стиль музики – будь то поп, класика, чи рок-н-рол.

Інтенсивність шумозаглушення регулюється автоматично в залежності від довкілля. А 6 мікрофонів гарантують, що співрозмовник почує ваш голос навіть на галасливій вечірці.

Навушники Sennheiser Momentum True Wireless 3 захищені від вологи та поту, приємно сидять у вусі та не випадають під час бігу. Акумулятора вистачає на 8 годин, а з підзарядкою від кейсу – на 28 годин.

sennheiser-momentum-true-wireless-3

Beats Studio Buds +

Стероефект у цих навушниках на найвищому рівні. Якщо ви слухаєте щось на зразок Pink Floyd, приготуйтеся до глибокого занурення :)

Особливу увагу тут приділено шумозаглушенню, яке може повністю блокувати зовнішні шуми, так і залишати невелику прозорість. Мікрофони дуже чутливі до голосу, є сенсорне керування, а вологозахист дозволяє гуляти під дрібним дощем.

До речі, навушники Beats Studio Buds + True Wireless Noise Canceling Earbuds сумісні з Apple та Android. Слухати музику можна аж 9 годин плюс ще 27 годин подарує зарядний кейс.

beats-studio-buds-plus

JBL Tour Pro 2

Це перші навушники із повноцінним сенсорним екраном на зарядному кейсі.

На ньому відображається все, що потрібно:

  • час;
  • заряд батареї кожного навушника;
  • кнопки керування треками;
  • вхідні дзвінки;
  • кнопки керування функціями.

За допомогою кейсу можна навіть виставити будильник або скористатися функцією "Знайти мої навушники".

Звук і рівень шумозаглушення регулюється індивідуально в мобільному додатку. Дуже яскраво виражений стереоефект, завдяки якому відчувається присутність на живому концерті. Для спілкування є аж 6 мікрофонів.

Jbl-tour-pro-2

Загалом це досить круті навушники. Вони підходять і для спілкування, і прослуховування музики. Але якщо вирішите купувати цю модель, то робіть це прямо зараз, адже нові навушники JBL Tour Pro 2 вже є наявності.

А на цьому все, меломани. Ми знаємо про навушники дуже багато, в огляді показали лише кілька топових варіантів, а у нас їх знаєте скільки 🙂 Обов'язково загляньте в наш каталог, щоб дізнатися які бездротові навушники краще вибрати.

naushniki-bose-quietcomfort-earbuds-ii-triple-black

Оцініть допис
rating-r3
0
rating-r4
0
rating-r2
0
rating-r1
0
rating-r0
0
Коментарі
0
Зміст:

Популярні статті

Зміст:

Рекомендовані товари

Посилання скопійовано
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: [email protected]
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво