Квадрокоптер Autel EVO Nano+ Standard Bundle Gray (102000862)
Квадрокоптер Autel EVO Nano+ Standard Bundle Gray (102000862)
Квадрокоптер Autel EVO Nano+ Standard Bundle Gray (102000862)
Квадрокоптер Autel EVO Nano+ Standard Bundle Gray (102000862)
Квадрокоптер Autel EVO Nano+ Standard Bundle Gray (102000862)
Квадрокоптер Autel EVO Nano+ Standard Bundle Gray (102000862)
Квадрокоптер Autel EVO Nano+ Standard Bundle Gray (102000862)
Квадрокоптер Autel EVO Nano+ Standard Bundle Gray (102000862)
Квадрокоптер Autel EVO Nano+ Standard Bundle Gray (102000862)
Квадрокоптер Autel EVO Nano+ Standard Bundle Gray (102000862)
Квадрокоптер Autel EVO Nano+ Standard Bundle Gray (102000862)
Квадрокоптер Autel EVO Nano+ Standard Bundle Gray (102000862)
Квадрокоптер Autel EVO Nano+ Standard Bundle Gray (102000862)
Квадрокоптер Autel EVO Nano+ Standard Bundle Gray (102000862)
Квадрокоптер Autel EVO Nano+ Standard Bundle Gray (102000862)

Квадрокоптер Autel EVO Nano+ Standard Bundle Gray (102000862)

Немає в наявності
Код товару: 400301
35 112 ₴
detail_ico
help
Самовивіз: вул. Антоновича 122
Доставка по Києву: 150 грн
Новою Поштою
Кур'єр по Україні
Спосіб оплати:

при отриманні

Оплата готівкою
+0%

при отриманні карткою/Apple Pay/Google Pay. Розрахуватись можна за товари чи суму товарів до 100 000 грн

Терміналом
+3%

в магазині при отриманні, скануєте QR-код і оплачуєте через Apple Pay/Google Pay. Розрахуватись можна за товари чи суму товарів до 100 000 грн

QR-каса
+3%

Номер банківського рахунку (IBAN) надішлемо після підтвердження замовлення чи в магазині при отриманні. Зверніть увагу: як правило, зарахування коштів відбувається 20-60 хв

Переказ на IBAN
+2%

Оплатити онлайн можна товари чи суму товарів до 100 000 грн

Оплата онлайн
+3%

з ТОВ, ПП, ФОП на ФОП без ПДВ

Безготівкова без ПДВ
+5%
Бренд
Autel
Тип
Квадрокоптер
Живлення
Li-Pol 2250 мАч
Час для повної зарядки
1,5 години
Тип управління
пульт ДУ
Модель
Autel EVO Nano +
Кріплення камери
на підвісі
Макс. відстань польоту
16,8 км
Макс. час польоту
28 xвилин
Макс. висота
4000 м
Більше
info
Обмін та повернення: Протягом 14 днів: нового, неактивованого товару належної якості.

delivery-new-ua

Ми цінуємо Ваш час та намагаємося доставити товар у день замовлення. Доставка здійснюється з 10:00 до 20:00 у робочі дні та з 11:00 до 18:00 у вихідні. Якщо Ви розмістили замовлення до 15:00, як правило, ми Вам його доставимо в той же день. При додатковому погодженню ми можемо здійснити доставку в інший обумовлений час. 

Ви зможете розпакувати, запустити товар, перевірити працездатність – менеджер на доставці у всьому Вам допоможе. Менеджер знає тонкощі техніки, він відповість на всі питання що Вас цікавлять, видасть товарний чек, гарантійний талон.

Для запобігання шахрайства та мародерства - доставка проводиться ДО ВХОДУ У БУДИНОК (ДО ПІД'ЇЗДУ)

Вартість доставки по Києву: 150 грн.

Вартість доставки в передмістя (за погодженням): від 250 грн.

Будь ласка, завжди перевіряйте товар на відсутність механічних пошкоджень! Ми не можемо гарантувати вирішення такого спірного питання на Вашу користь, якщо товар не перевірено при отриманні.

Adres_shourumua

Будемо раді вашому візиту до нас. Ми знаходимося за адресою: вул. Антоновича 122 (через дорогу від Володимирського ринку), 300 м від м. Палац Україна.

Не всі товари знаходяться у нас на офісі, при замовленні менеджер Вам озвучить, скільки часу знадобиться на переміщення товару зі складу на офіс. Найчастіше це займає від 1 до 3 годин.

Доставка з ПІСЛЯПЛАТОЮ* компанією Нова пошта здійснюється при умові якщо вартість товару ДО 10 000 грн.

За бажанням товари з вартістю ДО 10 000 грн можна сплатити перерахуванням на картку (+1% для зняття нами суми в повному обсязі + комісія Вашого банку). Після оплати ми відправим товар без "післяплати".

За бажанням товари з вартістю понад 10 000 грн можна оплатити перерахуванням на картку ФОП по IBAN (+2% до вартості на сайті). Після оплати ми відправим товар без "післяплати".

 

Для відправлення обраного Вами товару нам необхідна така інформація:

  • Прізвище та ім'я;
  • Номер телефону;
  • Номер складу "Нова Пошта" у Вашому місті.

Увага! - попередньо перевіряйте інформацію щодо роботи відділення на сайті Нової Пошти або через чат-бот https://t.me/npu_info_bot

Пересилання товару по Україні оплачується клієнтом згідно з тарифами служби доставки Нової Пошти

Всі товари відправляються "у відкриту", тобто оглядуюється та пакуються працівником Нової пошти та вказується серійний номер пристрою в накладній.

ПІСЛЯПЛАТА*  - це оплата товару/вантажу одержувачем під час отримання посилки у відділенні Нової Пошти або за місцем проживання.

Рекомендовані товари

Квадрокоптер Autel EVO Nano Plus

Зробіть кожен момент важливим

Надлегкий компаньйон для ентузіастів фотографії

 

1/1,28″ CMOS

EVO Nano+ оснащений 1/1,28-дюймовим (0,8-дюймовим) CMOS-сенсором, здатним робити фотографії з роздільною здатністю 50 МП. Конструкція масиву кольорових фільтрів RYYB з великою апертурою f/1,9 забезпечує чудові можливості шумоподавлення та можливість легко створювати якісні зображення в умовах низького освітлення.
Відстежуйте швидко рухомі об'єкти з неймовірною точністю завдяки системі автофокусування PDAF + CDAF; Виймайте багаті деталі з тіней і світла незалежно від екстремальних умов освітлення, використовуючи режим HDR, який швидко робить кілька фотографій з різною експозицією, щоб їх можна було склеїти під час постобробки.

Супер гострий. Ультра гладкий.

EVO Nano оснащений 48-мегапіксельною камерою, яка може записувати надчітке відео 4K зі швидкістю 30 кадрів за секунду. У поєднанні з тривісним механічним підвісом для запобігання вібрації, Nano надає все необхідне, щоб ваші кадри були плавними та стабільними незалежно від того, наскільки суворі умови.

HDR: темні тіні. Яскраві моменти.

При включеному HDR Nano і Nano+ роблять кілька знімків з різною експозицією і автоматично зшивають їх разом, в результаті чого виходить фотографія з більшою контрастністю та динамічним діапазоном.

Додати сплеск кольору

Життя – це більше, ніж один колір – і тепер це ваш дрон. Одягніться, щоб справити враження, в елегантному арктичному білому кольорі. Літайте непомітно та впевнено у гладкому темно-сірому кольорі Deep Space Grey. Заявіть про себе разом із Blazing Red. Або сміливо вирушайте в незвідане із класичним Autel Orange.

Суперлегкий. Ультракомпактний.

EVO Nano і Nano+ важать всього 249 грамів і важать приблизно стільки ж, скільки смартфон, і поміщаються практично в будь-якому місці - від бічної кишені туристичного рюкзака до долоні.

SkyPortrait: ваш особистий папарацці

Одним натисканням кнопки Nano підніметься у повітря і зробить знімок вас та ваших друзів, автоматично регулюючи об'єктив, щоб ніхто не залишився осторонь. Автоматично розмивайте фон для додаткового кінематографічного ефекту або різко розкривайте епічне місце призначення - чи то вершина гори, чи власний задній двір.

Динамічний трек 2.1: відстеження головного об'єкту

Налаштуйте свій Nano, щоб він автоматично слідував за будь-якою людиною, твариною або транспортним засобом, щоб ви могли зосередитися на своїх діях, поки ваш Nano займається кінематографічною стороною.

Майстерність кінематографічних знімків одним клацанням миші

Створюйте вражаючі кадри професійного рівня одним натисканням кнопки у чотирьох автоматичних режимах зйомки. Додайте саундтрек і фільтри до програми Autel Sky, щоб зробити ваше відео ще більш епічним і отримати незабутні результати, незалежно від того, чи досвідчений ви пілот або новачок у грі з дроном.

КіноМайстер: Просте створення фільмів та обмін

Додаток Autel Sky надає вам набір відеошаблонів для швидкого та простого створення фільмів, що дозволяє вам значно скоротити стомлюючий процес редагування, щоб ви могли створювати та ділитися своїми творами прямо на місці!

Літайте вільно – більше дальності, менше перешкод

Летіть далі, зберігаючи при цьому чітке та чітке зображення завдяки абсолютно новій Autel SkyLink, нашій найпотужнішій системі передачі зображення, яка пропонує дальність передачі 10,2 км, якість передачі 2,7K/30FPS та чудові можливості захисту від перешкод, і все це при передачі чудових зображень. QHD-відео.

Супернавантаження

Закінчили зйомки? Просто піднесіть свій смартфон до Nano, щоб завантажити фото та відео зі швидкістю 160 Мбіт/с (20 МБ/с) за допомогою програми Autel Sky.

SoundRecord: оживіть ваші відео

Записуйте голоси та навколишні звуки на землі за допомогою смартфона, що дозволить вам оживити ваші відео, навіть якщо ваш дрон знаходиться далеко, або використовувати його для коментування під час зйомок для покращення робочого процесу редагування.

Літайте безпечно з покращеним уникненням перешкод

Серія EVO Nano – перша та єдина серія літаків такого розміру, що пропонує вдосконалену систему обходу перешкод, що робить її очевидним вибором для користувачів, які прагнуть уникнути аварій та продовжити термін служби свого літака. З тристоронніми датчиками бінокулярного зору, які дозволяють дрону сприймати перешкоди перед ним, за ним і під ним. Серія EVO Nano може легко гальмувати, щоб уникнути зіткнень та долати перешкоди.

Більше батареї. Більше часу. Більше творчості.

EVO Nano може безперервно літати протягом 28 хвилин, що означає достатньо часу, щоб поекспериментувати з творчими кутами та придумати оригінальні знімки.

Виробник Autel
Тип Квадрокоптер
Живлення Li-Pol 2250 мАч
Час для повної зарядки 1,5 години
Тип управління пульт ДУ
Модель Autel EVO Nano +
Кріплення камери на підвісі
Макс. відстань польоту 16,8 км
Макс. час польоту 28 xвилин
Макс. висота 4000 м

Відгуки
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: [email protected]
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво