blog_card
Чутки Apple
03/08/2023
5895
3 хв

iPad Pro M3: коли побачимо та що відомо про нові моделі?

03/08/2023
5895
3 хв
Поширити

Вже зовсім скоро Apple презентуватиме лінійку iPhone 15, Apple Watch Ultra 2 та Apple Watch Series 9. Які ще новинки можемо побачити цієї осені та найближчим часом? Чи варто очікувати на новий iPad Pro?

Наразі маємо широку представленність моделей  iPad, а саме:

Погодьтеся, вибір чималий. А як вам таке припущення, що Apple може додати до цього переліку більший iPad Pro с діагоналлю 14 дюймів? 

До вашої уваги, останні чутки про M3 iPad Pro, а також чутки про iPad Pro 14”, зокрема по цінах, технічних характеристиках та можливих датах випуску.

ipad-pro-04

Чи очікувати на новий iPad Pro 14 дюйми?

Влітку 2021 року Марк Гурман з Bloomberg писав про iPad із більшим екраном, а саме: Apple розглядає можливість виробництва iPad із більшими дисплеями, але не очікує нічого протягом кількох років.

Також була публікація від Маджін Бу, в якій йшла мова, що новий  iPad Pro 14,1-дюймів знаходиться в розробці.

У 2022 році аналітик Росс Янг також заявив, що розробляється 14,1-дюймова модель iPad Pro та дата ймовірного випуску -  «початок 2023 року».

Реліз у 2023 році наразі не очікується. У грудні 2022 року повідомлялося, що Янг ​​змінив цей прогноз, припустивши, що «Apple більше не планує випускати 14,1-дюймовий iPad Pro з міні-світлодіодним дисплеєм на початку 2023 року», згодом Янг заявив, що Apple більше не планує випускати новий 14,1-дюймовий форм-фактор, тому він може взагалі не вийти.

З випуском Logic Pro та Final Cut Pro на iPad для Apple має сенс презентувати iPad із більшим екраном і підтримкою зовнішнього дисплея.

ipad-pro-05

Дата випуску та ціна нового iPad Pro M3

Скоріш за все, ми не побачимо новий iPad Pro до 2024 року. У січні 2023 року Гурман повідомляв, що в 2023 році для iPad не буде суттєвих оновлень 

Більшість чуток зараз орієнтовно вказує на 2024 рік для оновленого iPad Pro, який може включати нову 14-дюймову модель поряд з 11- та 12-дюймовими моделями, або, можливо, як заміну однієї з моделей.

Можна спрогнозувати вихід нової моделі згідно того, як Apple презентувала попередні покоління: iPad Pro Generation 6 - жовтень 2022 р., iPad Pro Generation 5 - квітень 2021 р.

Цілком логічно, що ймовірною датою виходу може бути квітень 2024 року.

Щодо ціни, яккщо Apple представить новий iPad Pro 14 дюймів, виходячи з розбігу цін в 100$ та 300$ між моделями 11” та 12,9”, ймовірно він коштуватиме від 1399$.

Ціни на інші моделі з лінійки залежатимуть від того, чи продовжить Apple продавати всі iPad. Якщо продажі 11-дюймової моделі припиняться, то 12,9-дюймова модель дещо подешевшає, у разі припинення продажів 12,9-дюймової моделі, 11-дюймова залишиться за поточною ціною.

ipad-pro-01

Новий дисплей iPad Pro

Чи матиме новий iPad Pro міні-світлодіодний екран? У червні 2022 року аналітик Росс Янг спочатку припустив, що 14-дюймовий iPad Pro матиме міні-світлодіодний дисплей. Трохи згодом він опублікував твіт, що більший iPad матиме стандартну світлодіодну панель, як у 11-дюймового iPad Pro, посилаючись на таку можливу причину, як вартість.

Згодом, у грудні 2022 року, Янг припустив, що Apple планує перевести всю лінійку iPad на OLED до 2024 року. Це збігається з тим, що написав Гурман (у січні 2023 року). Він передбачив, що навесні 2024 року iPad отримає «оновлений дизайн і OLED-екрани».

Є повідомлення, що Apple також працює над власними мікро-світлодіодними дисплеями, які згодом можуть стати частиною нового більшого iPad. У січні Гурман також писав, що Apple почне переводити всю свою лінійку на дисплеї micro-LED, починаючи з Apple Watch.

ipad-pro-02

Нові функції та характеристики iPad Pro

Один з аналітиків у Твіттері повідомив, що Apple планує випустити новий iPad Pro із зовнішньою підтримкою двох моніторів 6K, які працюють на частоті 60 Гц, потенційним включенням чіпсета M3 Pro, а також «спеціальної версії iPadOS 17», який розроблявся для більших моделей iPad Pro. Однак пізніше обліковий запис був видалений, тепер незрозуміло, наскільки можна вірити в цей прогноз.

Минулого літа в твіті інсайдера Majin Bu йшлося про те, що 14-дюймовий iPad Pro матиме процесор M2, 16 ГБ оперативної пам’яті та 512 ГБ вбудованої пам’яті.

Моделі останнього покоління iPad Pro працюють на чіпі M2, звичайно, що чіп M3 має з’явитися  в нових моделях Mac 2024 року. Цілком зрозуміла поява M3 Pro на MacBook Pro 14”, MacBook Pro 16” та Mac mini, тому що Pro-версії чіпів Apple вони отримували і раніше. iPad має невеликі розміри, тонкий дизайн, а чіп M2 наразі забезпечує йому відмінну функціональність. 

ipad-pro-03

Тож про нові iPad Pro досить багато чуток і припущень, але достеменно невідомо, який дизайн та характеристики отримають яблучні планшети та коли ми їх побачимо.

А поки чекаємо на вихід нових моделей, пропонуємо ознайомитися з нашим оглядом який iPad краще купити в 2023 році?

Оцініть допис
rating-r3
0
rating-r4
0
rating-r2
0
rating-r1
0
rating-r0
0
Коментарі
0
Зміст:

Популярні статті

Зміст:

Рекомендовані товари

Посилання скопійовано
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: petro@gmail.com
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво