blog_card
iPhone 15
13/09/2023
1932
6 хв

Презентація Apple 2023: які моделі показали на заході

13/09/2023
1932
6 хв
Поширити

Це сталося! “Жага до чудес” виправдала себе на всі сто відсотків! 

Півторагодинне шоу вчергове продемонструвало, що Apple - це законодавець технологічних трендів й не тільки.

Очікування справжніх фанатів вже точно були недаремними. 

На яскравому осінньому івенті Apple презентувала довгоочікувану лінійку iPhone 15, цілком нове покоління Apple Watch Ultra 2, покращений Apple Watch Series 9, оновлені AirPods Pro 2 та аксесуари з нового екологічного матеріалу, розробленого власноруч.

Окрім нових потужних функцій ми побачили зміни в дизайні, нові матеріали та стильні неймовірні кольори. І тут не будемо стримуватися, Apple як започатковує, так і слідує актуальним трендам. Присутність нового рожевого кольору в моделях iPhone 15, iPhone 15 Plus та Apple Watch Series 9 спонукає авторів гучної цьогорічної кінострічки  “Барбі” готувати франшизу. 

Підсумовуючи анонси презентації коротко розкажемо про головне. Чим вразили нові моделі та чому варто оновлюватись цього року?

 

Базові моделі iPhone 15 та  iPhone 15 Plus

Головною зміною в нових моделях, безперечно, є перехід від Lightning до USB-C. Впродовж десятиліття iPhone мав власний порт Lightning, але тепер можна заряджати iPad та Mac за допомогою того самого кабелю. Apple постачає зарядний кабель USB-C у коробці.

iPhone 15 та iPhone 15 Plus отримали палітру з п’яти яскравих кольорів: чорний, синій, зелений, жовтий та рожевий. 

iphone-15-plus

Базові моделі отримали чіп A16, яким оснащені моделі iPhone 14 Pro. Завдяки двом високопродуктивним ядрам та чотирьом високоефективним ядрам 6-ядерний ЦП є набагато швидшим, ніж А15, з легкістю витримує інтенсивне навантаження, забезпечуючи вражаючу автономну роботу впродовж усього дня. 5-ядерний графічний процесор має на 50 відсотків більшу пропускну здатність пам’яті для плавної графіки під час потокового відео та ігор.

Гаджети мають подвійну камеру з ширококутною та надширококутною камерами, яка отримала нові функції, а саме: збільшила мегапікселі основної камери з 12 до 48 за допомогою 4-х піксельного датчика та 100-відсоткових фокусних пікселів для швидкого автофокусування. Знімки за замовчуванням зберігаються у форматі 24 Мп та мають неймовірну деталізацію та якість. Камера знімає відео в надвисокій роздільній здатності, а також у форматі 4К.

iphone-15-15-plus

Замість чубчика в iPhone 15 тепер є динамічний острів, який мали лише iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max.

Завдяки новому порту USB-C iPhone 15 тепер ви можете використовувати зарядний кабель для зарядки інших пристроїв Apple, включаючи Apple Watch і AirPods Pro 2-го покоління, просто підключивши їх до телефону.

Моделі отримали обсяг вбудованої пам'яті:128 Гб, 256 Гб та 512 Гб.

Продажі стартують 22 вересня.

iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max

Моделі iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max - мега професіонали нової лінійки. Вони ідеальні в усьому - від зовнішності до системи камер. Нові матеріали та обробка, неймовірно стильні кольори: чорний титан, білий титан, синій титан та натуральний титан. 

Корпус з титану має матове покриття - це все робить новий iPhone довговічним та набагато легшим, ніж попередні моделі Pro. Модель отримала значно тонші рамки навколо дисплея.

iphone-165-pro-max

‌iPhone 15 Pro‌ та ‌iPhone 15 Pro‌ Max отримали кнопку дії замість перемикача вимкнення звуку. Натиснувши й утримуючи, користувачі можуть перемикатися між дзвінком та беззвучним сигналом із тактильним відгуком, щоб вказати зміну стану. Користувачі можуть швидко і зручно перемикатися між різними діями, зокрема вмикати запис голосових нагадувань, запустити камеру, активувати улюблені спеціальні можливості, функції або запустити ярлик. І це дуже чудове оновлення, погодьтеся.

Моделі отримали новий чіп A17 Pro, виготовлений 3-нанометровим процесом. A17 Pro має шестиядерний процесор, який забезпечує на 10% швидшу продуктивність центрального процесора та на 20% вищу продуктивність графічного процесора. Він має вдвічі швидший 16-ядерний нейронний механізм для прискорення машинного навчання, зокрема точнішого автовиправлення або вилучення об’єкта із зображення. Він може обробляти до 35 трильйонів операцій в секунду.

‌Преміальні моделі отримали покращену систему камери. Основна камера має більший сенсор, нове покриття для зменшення відблисків, кращу роботу в умовах слабкого освітлення для портретів та нічного режиму, діапазон фокусних відстаней, новий режим за замовчуванням із надвисокою роздільною здатністю 24 МП тощо. Телефотокамера ‌iPhone 15 Pro‌ Max пропонує 5-кратне оптичне збільшення при фокусній відстані 180 мм із на 25% більшим сенсором. Це поєднується з вдосконаленою оптичною стабілізацією зображення та модулем зміщення датчика 3D автофокусування. Надширококутна камера має нове антиблікове покриття, а також покращений Нічний режим та Smart HDR.

iphone-15-pro-max

Моделі ‌iPhone 15 Pro‌ отримали новий порт USB-C для зарядки та передачі даних. A17 Pro підтримує швидкість передачі даних до 10 Гбіт/с за допомогою кабелю USB- C. За допомогою кабелю користувачі можуть миттєво передавати фотографії ProRaw 48 МП на Mac або записувати відео ProRes безпосередньо на зовнішній накопичувач. Моделі ‌iPhone 15 Pro‌ отримали обсяг вбудованої пам'яті: 128 Гб, 256 Гб, 512 Гб та 1 ТБ, ‌iPhone 15 Pro‌ Max: 256 Гб, 512 Гб та 1 ТБ.

Старт продажів запланований на 22 вересня.

Apple Watch Ultra 2

Apple Watch Ultra 2 успадкував всі функції першої Ultra та отримав швидший новий чіп S9 SiP, новий чудовий жест подвійного дотику, на 50% яскравіший дисплей, розширений діапазон висоти, Siri на самому годиннику, Precision Finding для iPhone та нові й цікаві можливості для водних пригод.

Розумний годинник отримав яскравіший за перше покоління Apple Watch Ultra дисплей з яскравістю 3000 ніт. Яскравість насправді приголомшує - це найяскравіший дисплей, який коли-небудь створювала Apple для годинника. 

Apple Watch Ultra 2 має корпус з титану розміром 49 мм темного титанового кольору, як ми й очікували згідно інсайдерських повідомлень.

Apple Watch Ultra оснащений новим чіпом S9, в якому на 60% більше транзисторів і він на 30% швидше, ніж чіп S8, який має Apple Watch Ultra. Новий чіп S9 до того ж має чотириядерний нейронний механізм, завдяки якому нейронні завдання обробляються вдвічі швидше.

Новий жест подвійного дотику працює завдяки новому двигуну, який обробляє дані з акселерометра, гіроскопа та оптичного датчика серця за допомогою нового алгоритму машинного навчання. 

apple-watch-ultra-2 (1)

Отже все відбувається за таким принципом: подвійне торкання вказівного та великого пальців між собою дозволяє відповісти на виклик, завершити виклик, відкласти будильник, відтворити або призупинити музику, завдяки алгоритму, який виявляє унікальні ознаки крихітних рухів зап’ястя та зміни кровотоку.

Новий циферблат Modular Ultra використовує переваги великого дисплея, відображаючи дані у реальному часі, зокрема секунди, висоту або глибину. Він має нічний режим, який тепер автоматично вмикається в темряві завдяки датчику зовнішнього освітлення.

Apple Watch Ultra 2 використовує нове забезпечення watchOS 10 з безліччю корисних та цікавих додатків та функцій. 

Час автономної роботи Apple Watch Ultra 2 становить 36 годин при регулярному використанні та до 72 годин у режимі низького енергоспоживання.

apple-watch-ultra-2

 

Apple Watch Series 9

Зовнішність нового розумного годинника Apple Watch Series 9 така сама, як і у попередньої Apple Watch Series 8, чутки справдилися, Apple не змінила дизайн і цього року. Годинник має квадратну форму з гладкими закругленими кутами, Digital Crown та кнопкою під ним. Нова серія представлена у розмірах 41 мм та 45 мм з алюмінію та нержавіючої сталі. Перший варіант корпусу має таку яскраву палітру: Midnight, Pink, Starlight, Silver та Product (Red). Моделі годинника з нержавіючої сталі представлені в трьох кольорах: Gold, Graphite та Silver.

Ремінець Sport Loop тепер виготовляється з 82% переробленої пряжі, а ремінці для годинників Nike використовуються з перероблених матеріалів. Apple на презентації оголосила про відмову від використання шкіри в усіх своїх продуктах, включно з ремінцями. Тепер Apple використовує новий екологічний матеріал - штучну шкіру, яка отримала назву FineWoven, який є власною розробкою компанії. 

apple-watch-series-9 (1)

Серія 9 отримала суттєві покращення, завдячуючи новому чіпу А16, який є на 30% швидше, ніж чіп S8. До того ж чіп налічує на 60% більше транзисторів та має чотириядерний нейронний механізм, відповідно виконує нейронні завдання у 2 рази швидше.

Так само, як і в другому поколінні Ultra, з'явилася чудова функція керування годинником - “подвійний дотик”.

Запити Siri обробляються на Apple Watch, що робить їх швидшими та безпечнішими, а голосовий помічник також може вперше отримати доступ до даних про здоров’я. Серія 9 має ту ж саму автономність, як і Серія 8, 18-годинний час автономної роботи протягом усього дня.

apple-watch-series-9

AirPods Pro 2

Apple оголосила про те, що AirPods Pro 2-го покоління отримають зарядний чохол USB-C. Цей чохол можна заряджати за допомогою того ж кабелю, який поставляється з новим iPhone 15 у комплекті. 

Apple показала, що iPhone 15 також може заряджати AirPods Pro. AirPods Pro 2 має всі ті ж характеристики, що й поточні моделі навушників, але окрім нового зарядного футляру покращився рейтинг захисту від пилу як навушників, так і зарядного кейсу за стандартом IP54, а також анонсована підтримка 20-бітового аудіо Lossless при частоті 48 кГц із наднизькою затримкою. Ця функція повноцінно запрацює, коли навушники підключаються до гарнітури Vision Pro, це станеться на початку 2024 року.

Продажі стартуватимуть 22 вересня.

apple-airpods-pro-2nd-generation-USB-C-connection-demo-230912_big.jpg.large_2x

На заході 12 вересня Apple також оновила дротові навушники EarPods з кабелем USB-C, раніше вони мали кабель Lightning.

Apple повідомила про те, що анонсовані на WWDC 2023 нові операційні системи iOS 17, iPadOS 17 та watchOS 10 стануть доступними для загального користування вже 18 вересня.

І ще з приємного: в iCloud+ з'явилася можливість збільшити віртуальний накопичувач до 6 та до 12 ТБ, передплата стане доступною з 18-го вересня.

 

Отже, резюмуючи результати презентації Apple, ми дуже задоволені тим що побачили та почули. Сподіваємося, що й ви так само. Якщо ви готові до змін та плануєте оновити свої яблучні гаджети, звязуйтесь з нашими менеджерами та оформлюйте замовлення на нашому сайті.

Інтернет-магазин NEWTIME вже приймає передзамовлення на всі нові моделі, представлені Apple на презентації 12 вересня 2023 року. Ціни, вказані на нашому сайті, наразі є актуальними, але зазначимо, що вони згодом змінюватимуться в залежності від надходження великих партій гаджетів. 

Оцініть допис
rating-r3
0
rating-r4
0
rating-r2
0
rating-r1
0
rating-r0
0
Коментарі
0
Зміст:

Популярні статті

Зміст:

Рекомендовані товари

Посилання скопійовано
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: [email protected]
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво