blog_card
Порівняння
26/01/2023
1797
1 хв

Гарнітура віртуальної реальності від Apple матиме інтерфейс, подібний до iOS

26/01/2023
1797
1 хв
Поширити

Гарнітура AR/VR, над якою Apple працює вже багато років, має бути випущена в 2023 році. Портал Bloomberg поділився деякою інформацією про інтерфейс гарнітури, програми, які вона матиме, і як вона працюватиме.

Гарнітура змішаної реальності від Apple матиме інтерфейс, схожий на iOS, який міститиме багато функцій, доступних на iPhone та iPad, гарнітура також зможе служити зовнішнім дисплеєм для підключеного Mac. Користувачі зможуть бачити дисплей свого Mac у VR, керуючи Mac за допомогою клавіатури та трекпада/миші.

08

Відстеження очей і рук стане головною перевагою для гарнітури, оскільки Apple використовує зовнішні камери, які можуть аналізувати руки та очі користувача. Так власник зможе керувати гарнітурою, дивлячись на елемент на екрані, щоб вибрати його, а потім використовуючи жести, щоб активувати елемент на екрані.

Apple працює над контентом VR разом із медіа-партнерами, такими як Disney і Dolby, а також оновлює шоу та фільми Apple TV+ для роботи з гарнітурою. 

Програми включатимуть Safari, Photos , Mail, Messages, ‌Apple TV+‌, Apple Music , Podcasts і Calendar. Siri можна буде використовувати для введення тексту, як і клавіатуру ‌iPhone‌, ‌iPad‌ або Mac. Apple працює над функцією повітряного друку, але не очікується, що вона буде готова до запуску.

1000

Як повідомлялося раніше, гарнітура матиме зовнішній акумулятор, щоб запобігти її перегріву на обличчі користувача через високоякісні чіпи Mac, які використовуються для пристрою. Розмір батареї приблизно такий, як дві моделі iPhone 14 Pro Max, покладених одна на одну, і він забезпечить живлення гарнітури приблизно на дві години. Зовнішній акумулятор дозволить користувачам міняти один акумулятор і заряджати інший, щоб використовувати пристрій протягом більш тривалого періоду часу.

Інші, за чутками, функції гарнітури AR/VR включають дисплеї 4K microOLED, відстеження райдужної оболонки ока та розпізнавання виразу обличчя. Очікується, що гарнітура з’явиться можливо вже навесні, і вона продаватиметься приблизно за 3000 доларів.

Щоб зацікавити людей гарнітурою, у магазинах Apple Store буде спеціальна зона, де її можна буде продемонструвати та протестувати після запуску.

Оцініть допис
rating-r3
0
rating-r4
0
rating-r2
0
rating-r1
0
rating-r0
0
Коментарі
0
Зміст:

Популярні статті

Зміст:

Рекомендовані товари

Посилання скопійовано
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: [email protected]
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво