blog_card
Огляд
23/01/2024
500
3 хв

Apple Vision Pro: комплектація, ціна та конфігурації моделей

23/01/2024
500
3 хв
Поширити

Днями Apple розпочала прийом передзамовлень на гарнітуру змішаної реальності Apple Vision Pro. Невдовзі після відкриття передзамовлень запаси були розпродані, а дати доставки почали зміщуватися на весняні місяці. Але покупці, які були в перших рядах передзамовлень, отримають просторовий компютер Apple Vision Pro, як і планувалося, 2 лютого 2024 року.

Мінг-Чі Куо повідомив, що Apple продала від 160 000 до 180 000 гарнітур Vision Pro в перші ж вихідні дні після відкриття передзамовлень, а також попередив, що час доставки залишається незмінним - через 48 годин після відкриття попередніх замовлень, і це може свідчити про те, що попит можливо зменшуватиметься після того, як усі бажаючі бути першими власниками відправлять свої замовлення. 

Куо передбачає, що поставка 500 000 окулярів віртуальної реальності Vision Pro цього року «не повинна бути складним завданням», але ключовим є попит на нову гарнітуру, оскільки «Apple Vision Pro все ще є дуже нішевим продуктом».

apple-vision-pro-2

Ціна Apple Vision Pro

Щодо вартості нової гарнітури Apple Vision Pro, маємо різну ціну в залежності від конфігурації. До прикладу, базова модель з 256 ГБ вбудованого сховища коштує $3499, за варіант із внутрішнім накопичувачем на 512 ГБ треба віддати $3699, а вартість конфігурації з накопичувачем в 1 ТБ становить $3899 доларів. Якщо користувачі замовлять ще й додаткові опції, то вартість окулярів змішаної реальності Apple Vision Pro може затягнути до $4800.

Щодо ремонту Apple Vision Pro. Вартість ремонту захисного скла, яке тріснуло на зовнішньому екрані, становить $800. Ця сума може зменшитися, якщо користувач придбає розширену гарантію AppleCare+ за $499. З нею такий ремонт обійдеться в $300. Ремонт інших випадкових пошкоджень, зокрема подряпин чи тріщин, може коштувати до $2399. Зі страховкою AppleCare+ ціна такого ремонту стане нижчою на $300. Крім того, Apple надає безкоштовний ремонт для виробничих дефектів протягом одного року від дати покупки.

Apple-Vision-Pro-1

Комплектація Apple Vision Pro

Окуляри віртуальної реальності Apple Vision Pro поставляються в комплекті з аксесуарами, зокрема з батареєю, серветкою для протирання екрана, блоком живлення та кабелем USB-C для зарядки. 

До гарнітури пропонуються також додаткові аксесуари, які можна придбати окремо:

Окуляри доповненої реальності Apple Vision Pro демонструють користувачам відео з роздільною здатністю понад 4K для кожного ока, при цьому додають програми та інтерфейс користувача до середовища в 3D-просторі. Гарнітура керується голосом, руками та очима, можна також розміщувати застосунки на всій видимій вам площі. 

Apple-Vision-Pro-5

Функція Environment дозволяє розширити вашу кімнату чи повністю перетворити її на ліс, узбережжя тощо. 

А от функція Eyesight надає можливість показати оточуючим, чи можете ви зараз комунікувати з ними, чи повністю занурені у Vision Pro. 

Гарнітура змішаної реальності Apple Vision Pro постійно синхронізована з iPhone, iPad та Mac. При цьому останній підключається до Apple Vision Pro одним лише поглядом. Якщо забажаєте, при перегляді фотографій можна затемнити кімнату, у якій ви знаходитеся. 

Vision Pro також має першу 3D камеру від Apple для просторових фото- та відеозйомок, а ваша кімната за допомогою цього унікального гаджета перетвориться на обʼємний кінотеатр. 

За безпеку Apple Vision Pro відповідає Optic ID - система сканування райдужної оболонки ока. Так само, як і Face ID або Touch ID, Optic ID використовуватиметься для автентифікації користувача, увімкнення Apple Pay та інших опцій, пов’язаних із безпекою та ідентифікацією.

_Apple-Vision-Pro-EyeSight_facebook

Головні характеристики Apple Vision Pro 

Гарнітура Apple Vision Pro працює на базі процесора Apple M2 та нового допоміжного чипа Apple R1. Компанія стверджує, що гарнітура є «просторовим комп'ютером», який об'єднає цифрові медіа з реальним оточенням.

Окуляри віртуальної реальності мають бездротове з'єднання та 2 години автономної роботи від акумулятора. Вони доволі-таки громіздкі, мають вагу до 650 гр, а в мережі вже шуткують, що виглядають, як масивні лижні окуляри.

Apple Vision Pro оснащена OLED дисплеєм, вбудованим просторовим звуком, системою стереоскопічної 3D-камери, датчиками освітлення та мерехтіння. 

До того ж гарнітура отримала 2 основні камери високої роздільної здатності, 6 камер стеження та 4 камери стеження за очима.

Гарнітура використовуватиме операційну систему visionOS, 5 сенсорів, 6 мікрофонів, які передаватимуть дані на чіп R1.

Наразі є певні нюанси, пов'язані з використанням гарнітури в інших країнах. Звісно ж, користувачі можуть попередньо замовити окуляри доповненої реальності Apple Vision Pro за межами США, однак вони зіткнуться з деякими обмеженнями, а саме: підтримка лише англійської мови, обмежений доступ до деяких програм, використання американського ідентифікатора Apple ID для покупок в Apple Music та ТВ- додатках. До того ж, компанія Zeiss приймає замовлення тільки за рецептами від американських офтальмологів.

Apple повідомила, що найближчими місяцями гарнітура Vision Pro буде доступна в інших країнах, зокрема у Канаді та Великій Британії. Стосовно інших регіонів поки що інформації немає.

apple-vision-pro-3

 

Оцініть допис
rating-r3
0
rating-r4
0
rating-r2
0
rating-r1
0
rating-r0
0
Коментарі
0
Зміст:

Популярні статті

Зміст:

Рекомендовані товари

Посилання скопійовано
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: [email protected]
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво