Apple Watch Series 10: які оновлення отримає розумний годинник?
Чутки Apple
22/07/2024
1624
2 хв

Apple Watch Series 10: які оновлення отримає розумний годинник?

22/07/2024
1624
2 хв
Поширити

Розумні годинники Apple Watch Series 10 та Apple Watch Ultra 3 маємо побачити на традиційній презентації восени. Час ще є, але чекати залишилося не так довго. До того ж, Apple Watch Series відзначатиме цього року ювілей, свою 10-ту річницю з моменту першого виходу. Що вже відомо про майбутню модель? Давайте з'ясовувати.

apple-watch-series-10-3

Коли презентація Епл Вотч 10?

Розумний годинник Епл Вотч 10 скоріш за все презентуватимуть у вересні разом з лінійкою iPhone 16. Сподіваємося, що до середини вересня ми вже побачимо новинку.

Дизайн Apple Watch Series 10

Є певні припущення, що розумний годинник отримає тонший дизайн і, можливо, більший дисплей за рахунок менших рамок. Ймовірно, Епл Вотч 10 матиме розміри 45 мм та 49 мм, так передбачає Мінг-Чі Куо.

Про кардинальні зміни наразі не йдеться. Чутки лише розповідають про те, що Apple залишить квадратний дизайн із заокругленим екраном. На круглий дисплей сподіватися не варто. 

Одне джерело, яке свого часу повідомило вихід ремінців FineWoven, інформує, що попередні ремінці не матимуть сумісність з новими моделями. Чутки вказують на те, що модель може отримати магнітні ремінці.

apple-watch-10-1

Дисплей Епл вотч 10

Навесні корейське видання The Elec повідомляло, що Apple може використовувати OLED-дисплей з низькотемпературним полікристалічним оксидом (LTPO). Такий дисплей може стати більш енергоефективним, а відповідно зберігатиме час автономної роботи.

apple-watch-series-10-charged

Що нового в Apple Watch 10?

Apple з кожною новою серією оснащує розумні годинники новим чіпом S-серії. Минулоріч Apple Watch Series 9 отримав чіп S9. Нові чіпи щоразу підвищують швидкість та Neural Engine. Ми можемо очікувати чіп S10, але наразі не зрозуміло на які саме покращення продуктивності варто очікувати.

Функції здоров’я

Щороку Apple представляє в Apple Watch нові функції здоров’я, Так з'явився свого часу датчик температури в Apple Watch Series 8. Марк Гурман повідомив, що Apple додасть в Епл Вотч 10 нові функції здоров’я, щоб залучити якомога більше нових користувачів і змусити оновитися власників старих годинників. 

  • Моніторинг рівня глюкози в крові. Схоже, що ця функція ще не готова і досі перебуває в розробці. Головний інсайдер Гурман зауважив, що в процесі розробки цієї функції Apple вдалося багато чого досягти.

  • Контроль артеріального тиску. Ймовірно, майбутня модель бачитиме підвищення тиску у користувачів. Насправді годинник не показує систолічний і діастолічний показники, але він реєструватиме деталі в журналі артеріального тиску та попереджатиме користувача, коли йому варто звернутися до лікаря. Є припущення, що вона може бути запущена не раніше 2025 року.

  • Моніторинг апное сну. Знову ж, за повідомленням Гурмана, Епл Вотч 10 може функцію перевірки наявності апное уві сні, відстежуючи режими дихання та сну користувача. Таку саму, яку нещодавно отримали розумні годинники Galaxy Watch7 та Galaxy Watch Ultra. Ця функція, ймовірно, може бути запущена не раніше 2025 року.

watchOS 11

Apple анонсувала оновлення watchOS 11 на цьогорічному івенті WWDC 2024. Згідно повідомлень ОС отримала кілька нових функцій, зокрема оновлення циферблата Photos, перевірку повідомлень та тренувань, додаткові типи тренувань, додаток Translate, нову функцію оплати, нові режими навчання та нову програму Vitals, яка вимірює показники здоров’я. Публічна версія операційної системи вийде восени разом з Епл Вотч 10 та Вотч Ультра 3.

apple-watch-series-10.1960x

Скільки коштує Apple Watch 10?

Аналізуючи цінову політику Apple на розумні годинники попередніх поколінь, ціни Apple Watch в США залишаються стабільними, деякі коливання цін відбуваються лише у Великій Британії. Тож, є велика ймовірність того, що Apple Watch Series 10 стартуватиме від 399$ та 399£.

Оцініть статтю
rating-r3
1
rating-r4
2
rating-r2
1
rating-r1
0
rating-r0
0
Коментарі
0
Зміст:

Популярні статті

Зміст:

Рекомендовані товари

Посилання скопійовано
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: petro@gmail.com
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво