Повний огляд мітки Apple AirTag
Огляд
02/08/2021
2158
3 хв

Повний огляд мітки Apple AirTag

02/08/2021
2158
3 хв
AirTag
iPhone
Поширити

Що таке AirTag?

AirTag це мітка, яку можна прикріпити на валізу, сумку, рюкзак або до будь-якого іншого предмету, щоб відстежувати в додатку «Локатор». А якщо Ви часто втрачаєте ключі, AirTag допоможе вам заощадити час і нерви для їх пошуку.

Дизайн

Сам трекер являє собою маленький металевий диск сріблястого кольору, вбудований в білий пластиковий диск трохи більшого розміру з закругленими гранями. В цілому його діаметр - 31,9 мм, а товщина - 8 мм. Вага становить 11 м Але, зверніть увагу, що металева частина легко стирається при використанні, особливо якщо Ви просто кидаєте його в сумку.

AirTag можна купити в двох варіантах: упаковку з одним пристроєм або комплект з чотирьох пристроїв. 

У AirTag немає отвору або гачка, який дозволив би легко прикріпити мітку до ваших речей без додаткових інструментів. Тому в доповненні до AirTag бажано буде придбати аксесуар: брелок з кільцем або брелок-петлю

Принцип роботи 

Мітка призначена для роботи виключно зі смартфонами або планшетами Apple. Так що, якщо у Вас є телефон Android і немає iPad, AirTag буде марний.

Однак, якщо у Вас є одне з підтримуваних мобільних пристроїв Apple, ви можете використовувати додаток «Локатор», щоб знайти свій AirTag, незалежно від того, чи знаходиться мітка в кімнаті з вами або ви залишили її в якомусь кафе три години тому.

AirTag не підтримує GPS. Він обмінюється даними з пристроями в мережі «Локатор» за допомогою захищеного Bluetooth сигналу. Таким чином, чим більше iPhone, iPad або Mac підключено до Інтернету поруч з AirTag, тим швидше він буде виявлений і тим точніше буде його місце розташування. Вони відправлять геопозіцію вашого AirTag в iCloud, і тоді ви можете побачити свій трекер на карті в додатку «Локатор».

Тобто, в місті з великою кількістю людей шанси знайти мітку набагато вище.

Також її можна знайти по звуку, завдяки вбудованому динаміку. Відкрийте програму «Локатор», перейдіть на нову вкладку «Речі» і включіть на своєму трекері звуковий сигнал. Або скажіть: «Привіт, Siri, знайди мої ключі». Якщо вони десь поруч - під диваном або в сусідній кімнаті - йдіть на звук і знайдете.

В iPhone передбачена функція «Режим пропажі», яка працює на основі чіпа U1 (в Україні чіп U1 не працює), за допомогою якої знаходити загублені речі ще простіше. Вам потрібно надати свій номер телефону, і інші користувачі iOS, які знайдуть AirTag, зможуть побачити цей номер і зв'язатися з вами. Крім того, Ви отримаєте повідомлення, як тільки його місце розташування буде визначено в мережі «Локатор». 

Налаштування

Підключити AirTag дуже просто.

- Відкрийте коробку.

- Піднесіть мітку ближче до iPhone.

- Телефон автоматично «побачить її» і запропонує підключитися. 

- Далі Вам потрібно вибрати назву і емодзі - воно буде використовуватися для відображення позначки на карті в додатку «Локатор».

Акумулятор 

Пристрій працює від однієї батарейки CR2032, яку користувач може замінити самостійно. Час роботи AirTag на одному елементі живлення - більше року. Коли прийде час і стане потреба її міняти, зробити це буде дуже просто. При цьому, для заміни батареї в AirTag немає необхідності йти в сервіс, це можна зробити самостійно вдома. 

- Натисніть на підставу AirTag з нержавіючої сталі.

- При натисканні повертайте проти годинникової стрілки, поки кришка не перестане обертатися.

- Зніміть кришку.

- Дістаньте стару батарею і замініть її нову в тій же орієнтації, знак «+» повинен бути спрямований на металеву кришку. Ви почуєте передзвін, коли батарея буде вставлена ​​правильно.

- Встановіть на місце кришку AirTag з нержавіючої сталі і переконайтеся, що три виступи на кришці збігаються з прорізами на AirTag.

- Поверніть кришку за годинниковою стрілкою до упору.

Конфіденційність

Apple заявляє, що весь процес є анонімним і зашифрованим, від самого AirTag до пристроїв, які виявляють і повідомляють про його місцезнаходження. Apple також запевняє користувачів, що тільки вони можуть бачити будь-яку інформацію про свій AirTag. Ніякі дані не зберігаються в самому AirTag.

Також виключається можливість стежити за людьми. Якщо хтось підкине вам свій AirTag для стеження, то, на ваш iPhone прийде повідомлення про те, що поруч з Вами підозріло довго рухається чужий AirTag. Згідно з документацією Apple, повідомлення буде приблизно такого вигляду: «Виявлено AirTag, який рухається разом з вами».

Гарантія

Гарантія на AirTag становить 12 місяців. Наш інтернет-магазин гарантує, що куплена у нас продукція є працездатною і не містить механічних та інших пошкоджень на момент здійснення продажу. Наші покупці на 100% захищені від будь-яких підробок, неякісного товару, ризиків при покупках і переплати.

Оцініть допис
rating-r3
0
rating-r4
0
rating-r2
0
rating-r1
0
rating-r0
0
Коментарі
0
Зміст:

Популярні статті

Зміст:

Рекомендовані товари

Посилання скопійовано
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: petro@gmail.com
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво