blog_card
Огляд
06/06/2023
4336
3 хв

iOS 17: які нові функції підготувала Apple

06/06/2023
4336
3 хв
Поширити

5 червня на конференції WWDC 2023 Apple анонсувала 

iOS 17. Які нові функції матиме операційна система? Читайте в нашому огляді. 

ios-17-2023-02

FaceTime

Відтепер ви зможете залишити повідомлення, коли ваш дзвінок у FaceTime буде пропущено. Також є нова можливість використання вашого iPhone як камери для трансляції з FaceTime на Apple TV або з iPhone на телевізор.

SharePlay

Нова функція максимально спрощує керування музикою в автомобілі абсолютно для всіх пасажирів. Долучіть своїх друзів до списку відтворення і кожен зможе вмикати свої улюблені пісні, змінювати їх порядок відтворення та навіть супроводжувати емодзі.

ios-17-2023-11

Адаптивне аудіо

Adaptive Audio поєднало прозорість та активне шумозаглушення задля адаптації контролю шуму у новому режимі для AirPods Pro (2-го покоління). Ваше прослуховування у безпеці, а будь-який шум під контролем при постійному переміщенні в галасливому середовищі протягом усього дня. Оновлення функції автоматичного перемикання AirPods Pro (2-го покоління) між пристроями Apple тепер стане зручнішим та більш простим. 

ios-17-2023-07

Safari

За допомогою окремо створених профілів є можливість розділяти історію, групи вкладок, файли та обране. Між профілями можна надзвичайно швидко перемикатися. До того ж пошук у Safari пришвидшився і оптимізувався. Набагато простіше тепер взаємодіяти з кодами для підтвердження певних дій, які автоматично заповнюються, потрапляючи до вашої пошти, при цьому не потрібно виходити з Safari.

ios-17-2023-09

Journal

Нова програма для запису та запам'ятовування. Машинне навчання допоможе створити унікальні моменти, які можна описати, використовуючи музику, фотографії тощо

Карти маршрутів

Ви з легкістю зможете використовувати карти на вашому iPhone в автономному режимі, завантаживши їх заздалегідь. Карти оптимізовано під маршрути електромобілів. Такм чином можна отримувати вказівку щодо руху за маршрутом, наявність зарядних станцій у режимі реального часу.

ios-17-2023-08

Голосова пошта 

При отриманні дзвінка і його передачі на голосову пошту, вам не потрібно буде чекати завершення повідомлення, щоб побачити його. На екрані заблокованого дзвінка ви побачите транскрипцію голосової пошти в реальному часі, саме тоді, коли її надсилає ваш абонент. Таким чином ви зможете врешті-решт прийняти цей дзвінок.

ios-17-2023-05

Автокорекція 

В iOS 17 покращено інтерфейс та змінено модель машинного навчання на пристрої на більш точну модель, до прикладу, як ChatGPT.

Система запам’ятовує найчастіше вживані слова та під час введення тексту надає пропозиції, якими можна завершувати цілі речення. Доторкнувшись до виправленого слова, можна повернутися до того, що ви ввели спочатку.

ios-17-2023-01

Налаштування візії контактів

Завдяки iOS 17 ви можете створювати власну картку контактів у вашому iPhone, яку бачитимуть ваші абоненти в той час, коли ви їм телефонуєте. 

Налаштування нагадує налаштування екрану блокування: необхідно обрати шрифт, фотографію, стилі тощо.

Ваша спеціальна контактна картка також відображатиметься в контактах для цих людей, з підтримкою системи CallKit та автоматичною підтримкою багатьох сторонніх програм для викликів.

ios-17-2023-06

Функції передачі iOS 17: AirDrop та NameDrop

З новою iOS 17 ви зможете наблизити телефони один до одного, щоб поділитися передачею між ними за допомогою AirDrop.

Якщо у вас великий переказ, вам не обов'язково чекати на завершення. Ви можете покинути зону, і передача продовжиться в повному об'ємі за допомогою Інтернет.

Для передачі вашої контактної інформації NameDrop необхідно піднести ваш iPhone до іншого iPhone з iOS 17, і ви передасте свою контактну інформацію разом із власною контактною карткою. В такий же спосіб можна піднести ваш iPhone до іншого Apple Watch для передачі NameDrop.

ios-17-2023-04

 

Режим очікування iOS 17

Якщо ви заряджаєте свій iPhone, переключивши його в альбомний режим, iOS 17 перемикає дисплей на новий режим очікування. На якому зображено великий годинник і його можна прочитати здалеку, гортаючи догори, можна перейти до стилів годинника. Гортання ліворуч і праворуч дозволяє переходити до виділених фотографій.

iOS 17 підтримує віджети, зокрема Smart Stacks і Live Activities. Ви можете бачити елементи керування домом, календар, погоду та час доставки замовленої їжі. Ви можете обирати між віджетами і вони зявлятимуться в залежності часу доби та вашого розташування.

ios-17-2023-03

Нву операційну систему iOS 17 підтримуватимуть моделі iPhone Xs та iPhone XR і новіші моделі.



Оцініть допис
rating-r3
0
rating-r4
0
rating-r2
0
rating-r1
0
rating-r0
0
Коментарі
0
Зміст:

Популярні статті

Зміст:

Рекомендовані товари

Посилання скопійовано
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: petro@gmail.com
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво