Найпотужніший робот: пилосос Dyson 360 Vis Nav
Огляд
29/06/2023
1274
2 хв

Найпотужніший робот: пилосос Dyson 360 Vis Nav

29/06/2023
1274
2 хв
Поширити

Інноваційна компанія Dyson представила потужну новинку - Dyson 360 Vis Nav

Новий робот-пилосос Dyson 360 Vis Nav є наступником моделі Dyson 360 Eye. З його назви вже очевидно, що робот використовує 360-градусну панорамну камеру для локалізації та навігації. І це точно найпотужніший робот-пилосос посеред усіх моделей, які є на ринку.

Dyson 360 Vis Nav використовує висококонтрастне зображення, щоб знайти краї будь-якого простору, який він очищає. Це вдосконалення є одним з ключових, адже багатьом роботам-пилососам через власну форму чи навігацію важко прибирати краї та кути кімнат. Система Dyson 360 Vis Nav влаштована таким чином - в ній використовується висувний привід, який допомагає проскочити по межі кімнати, не залишаючи після себе ані крихт, ані частинок пилу.

Двигун Dyson Hyperdymium обертається зі швидкістю до 110 000 обертів/хвилину, завдяки цьому досягається неймовірно потужне всмоктування - це абсолютний рекорд серед усіх роботів.

dyson-robot-360-6

Особливості Dyson 360 Vis Nav

Новий робот-пилосос Dyson 360 Vis Nav систематично орієнтується завдяки інтелектуальній системі з 26 датчиків та панорамному баченню з камерою на 360°. 

Роботи-пилососи зазвичай мають певні труднощі з ідеальним прибиранням по кутах кімнат, Dyson 360 Vis Nav вирішив цю проблему - розширена бічна труба достатньо потужна, вона автоматично перенаправляє всмоктування, уловлюючи пил і сміття аж до самої стіни. А спеціальна щітка Dyson, якою оснащений пилосос - це перша щітка, яка поєднує три способи глибокого очищення. Вона має насадку Fluffy, яка спеціалізується на очищенні дерев’яних підлог, і є набагато кращою в порівнянні з попередньою моделлю, оскільки має антистатичний карбон та м’які нейлонові щетинки. 

Робот-пилосос Dyson має РК-екран для відображення різноманітних показників, зокрема з акустичних п’єзодатчиків, які повідомляють про кількість і розмір частинок, які Vis Nav очищає.

Запатентована технологія циклонів Dyson здатна створювати силу 100 000 г, тим самим уловлюючи пил із повітряного потоку і роблячи прибирання дому досконалим.

dyson-robot-360-3

Збалансований центр ваги (удосконалена двоважільна підвіска) забезпечує правильне зчеплення з поверхнею задля того, щоб робот міг піднятися сходинками, коли це необхідно, а наявність низького профілю допомагає прибирати під меблями. Світлодіодне світлове кільце в умовах слабкого освітлення та кутів допомагає роботу пилососу краще орієнтуватися.

Система огляду в 360° допомагає роботу-пилососу аналізувати навколишнє середовище та створювати карти кожної кімнати та кожного поверху вашого будинку. Ці дані запам'ятовуються за допомогою програми MyDyson, яка керує поведінкою вашого робота.

dyson-robot-360-4

Чотири режими прибирання Dyson 360 Vis Nav

  • Автоматичний. В автоматичному режимі п’єзодатчик контролює рівень пилу 15 000 разів на секунду, щоб виявити мікроскопічні частинки, невидимі оку, автоматично збільшуючи потужність всмоктування, коли це необхідно.
  • Режим посилення - посилює всмоктування для очищення від бруду та шерсті домашніх тварин.
  • Тихий режим, передбачений для тихих районів, зменшує рівень шуму та довше працює.
  • Швидкий режим оптимізує швидкість для щоденного прибирання.

dyson-robot-360-5

Режими можна обирати за  допомогою програми MyDyson.

Додаток MyDyson надсилатиме вам нагадування та прості інструкції, які допомагатимуть вам доглядати за своїм роботом. Додаток постійно вдосконалюється та автоматично оновлюється. Робот-пилосос Dyson 360 Vis Nav отримує автоматичні оновлення програмного забезпечення від MyDyson через Wi-Fi.

dyson-robot-360-1

За допомогою простих інструкцій на екрані ви будете знати, коли необхідно очистити контейнер та помити щітку і фільтр. 

Дуже потужний і зручний у використанні робот-пилосос Dyson 360 Vis Nav стане надійним і головним помічником з ідеального прибирання вашої домівки, як за вашої присутності та і без неї. 

Інтернет-магазин NEWTIME пропонує купити новинку Dyson 360 Vis Nav. Як тільки модель стане доступною, ми одразу ж почнемо приймати замовлення.

Оцініть допис
rating-r3
0
rating-r4
0
rating-r2
0
rating-r1
0
rating-r0
0
Коментарі
0
Зміст:

Популярні статті

Зміст:

Рекомендовані товари

Посилання скопійовано
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: petro@gmail.com
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво