blog_card
Огляд
17/01/2024
7885
3 хв

Які AirPods варто обрати в 2024?

17/01/2024
7885
3 хв
Apple AirPods Pro 2
AirPods 3
AirPods
AirPods Pro
Поширити

Apple пропонує на вибір популярні серії бездротових навушників. Вони різняться за дизайном, акустичними характеристиками та цінами. Які моделі є найкращими? Які AirPods ідеально підходять саме для вас? Пропонуємо ознайомитися з основними перевагами п’яти актуальних моделей та зробити свій правильний вибір. 

 

Актуальні моделі AirPods 2024

  • AirPods 2 – бюджетні бездротові навушники вкладиші.

  • AirPods 3 – бездротові вкладиші наступного покоління з покращеним звучанням.

  • AirPods Pro - внутрішньоканальні бездротові навушники з професійної серії з активним шумозаглушенням.

  • AirPods Pro 2 – друге покоління прошек з активним шумозаглушенням та безлічччю корисних функцій.

  • AirPods Max – повнорозмірні бездротові навушники для офісного чи домашнього використання з активним шумозаглушенням та якісним звучанням.

Дизайн моделей AirPods

  • AirPods 2 мають пластиковий корпус, довгу ніжку, компактний кейс та ідеально підійдуть для тих, хто має невеликі вушки.

apple-airpods-gen-2

  • AirPods 3 - навушники мають трохи більший розмір пластикового корпусу, покращену форму та невеликий кейс схожий на футляр AirPods Pro. 

8PBWIev0pDAEgae

  • AirPods Pro - компактні вакуумні навушники, які мають силіконові вкладиші 3-х різних розмірів для більш зручної посадки та якісного звучання.

airpods-pro

  • AirPods Pro 2 – друге покоління вакуумних навушників з силіконовими вкладишами 4-х розмірів. Зарядний кейс має 2 динаміки, кріплення для шнурка та підтримує MagSafe. До того ж, навушники вже мають новий зарядний кейс USB-C.

airpods-pro-2

  • AirPods Max - накладні навушники, які варто слухати вдома чи в офісі. Зовсім не зручно брати з собою чи тренуватися в них, бо вони громіздкі та мають вагу майже 400 грамів. Представлені у пяти кольорах: Silver, Space Gray, Green, Blue, Pink на відміну від вкладишів та вакуумних навушників, які мають білий колір.

airpods-maxp

Моделі AirPods 3, AirPods Pro та AirPods Pro 2 мають захист від поту та води за стандартом IPX4. Вони цілком підходять для тренувань та занять спортом, а також в них можна насолоджуватися музикою під дощем.

Усіма моделями можна керувати за допомогою Siri. AirPods 2 можна управляти також постукуючи по голівці навушника. AirPods 3 та AirPods Pro можна керувати за допомогою стискань ніжки. AirPods Pro 2 за допомогою свайпів по ніжці можуть регулювати гучність, а також мають покращене керування стисканнями по ніжці.

Автономність AirPods

  • AirPods 2  автономно працюють до 5 годин та до 24 з підзарядкою від кейса.

  • AirPods 3 відтворюють музику до 6 годин та до 30 годин з підзарядкою від кейса.

  • AirPods Pro до 4,5 годин та до 24 годин з підзарядкою від кейса.

  • AirPods Pro 2 до 6 годин автономної роботи та до 30 годин з підзарядкою від кейса.

  • AirPods Max до 20 годин.

Якість звуку AirPods  

Між навушниками AirPods 2 та AirPods 3 – є різниця в звучанні та автономності. Звук значно покращився, він став чистіший та більш об'ємний. Трохи змінили форму навушників та розташування динаміка. Третє покоління використовує розширений динамічний діапазон, адаптивний еквалайзер, підсилювач, персоналізоване просторове аудіо з динамічним відстеженням голови.

Якщо розглядати перше та друге покоління AirPods Pro, то маємо зауважити, що зі зміною процесора вдвічі покращилось звучання і робота навушників. Чіп Н2 став продуктивнішим і швидко сприймає команди. Друге покоління отримало суттєві оновлення, зокрема кожен навушник має нові динаміки та драйвер. Покращили режим прозорості, додали датчик виявлення шкіри, оновили версію Bluetooth 5.3. Різниця між звучанням AirPods Pro та Про 2 колосальна. 

Обидва покоління мають активне шумозаглушення та адаптивну прозорість - це головні переваги вакуумних наушників. Поза сумнівами, AirPods Pro 2 - найкращі вакуумні навушники за звучанням. Зручне заряджання для власників розумних годинників - навушники відтепер мають підтримку зарядки від шайби Apple Watch.

AirPods Max - ідеальне рішення для перегляду фільмів. Навушники мають активне шумозаглушення, режим прозорості, адаптивний еквалайзер та просторовий звук. Звучання дуже якісне та максимально об'ємне. За своїми характеристиками ця модель найкраща серед повнорозмірних бездротових навушників.

AirPods: ціна на моделі 

Модель AirPods 2 можна придбати від 5 499 гривень. Наступне покоління стандартних вкладишів AirPods 3 має ціну 8 099 гривень. Якщо ваш бюджет дозволяє і ви обираєте нові AirPods Pro 2 - навушники цілком виправдовують свою ціну.  Інтернет-магазин NEWTIME пропонує купити навушники за 9 999 гривень. 

Оцініть допис
rating-r3
0
rating-r4
0
rating-r2
0
rating-r1
0
rating-r0
0
Коментарі
0
Зміст:

Популярні статті

Зміст:

Рекомендовані товари

Посилання скопійовано
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: petro@gmail.com
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво