blog_card

ТОП-6 навушників для спорту: найкращі моделі 2024 року

16/04/2024
250
4 хв
Навушники
Beats Fit Pro
Beats Powerbeats Pro
JBL Soundgear Sense
JBL Endurance Peak 3
Sennheiser MOMENTUM Sport
Sennheiser Sport True Wireless
Поширити

Будемо відвертими, зараз багато виробників позиціонують свої навушники як спортивні. Зараз це модно, та й продати такі моделі можна набагато дорожче.

Але давайте подумаємо, що таке справжні спортивні навушники? Вони повинні надійно сидіти у вухах та не випадати навіть під час активних занять спортом. У них має бути досить потужне шумозаглушення, щоб не відволікатися на сторонні шуми. А ще – хоча б мінімальний вологозахист та мікрофони для спілкування. Ну і якісний звук – це мабуть найважливіше :)

Саме по таким критеріям ми підібрали 6 хороих моделей, з якими заняття спортом будуть приємнішими та ефективнішими 👇

Beats-Powerbeats-Pro

Beats Fit Pro

Середньобюджетні навушники, у яких кожен гвинтик заточений під заняття спортом.

Перше, що попадається на очі – унікальна форма з невеликою дужкою для додаткової опори у вушній раковині. Саме завдяки цьому навушники Beats Fit Pro не випадають навіть під час інтенсивного бігу чи активних занять у тренажерному залі. При цьому вони не викликають дискомфорту при тривалому використанні, навпаки, вже за кілька хвилин повністю забуваєш, що навушники лежать у вухах.

Модель отримала технологію, яка відстежує положення голови та автоматично підлаштовує під нього звук. Це створює сильний ефект занурення, коли здається, що музика грає навколо вас.

Звук у Beats Fit Pro шліфується фірмовим процесором Apple H1, який дарує незрівнянну чистоту та чіткість. Є активне шумозаглушення, тому ніякі зовнішні звуки не будуть відволікати вас від улюбленої музики та занять спортом.

Автономності вистачає на 6 годин плюс 18 годин дає зарядний кейс. Є швидка зарядка – 5 хвилин вистачає на 1 годину музики.

Beats-Fit-Pro-True-Wireless-Earbud

Beats Powerbeats Pro

Навушники мають одне з найнадійніших кріплень – завушину, яка не дає вкладишам випасти.

Вона досить гнучка, тому підлаштовується під будь-яку будову вуха. Спочатку може бути трохи незвично, але, повірте, ви полюбите таке кріплення :) У навушниках можна активно бігати і навіть спарингуватися. Вони захищені від невеликого дощу та поту.

Beats-Powerbeats-Pro-02

Звучанню тут приділили особливу увагу. Воно досить глибоке та динамічне, підходить під різні стилі – від м'якого джазу чи клубної музики до агресивного року. А при спілкуванні мікрофони вловлюють лише ваш голос. До речі, у навушниках Beats Powerbeats Pro ви ніколи не дізнаєтесь, що таке перешкоди чи перебої сигналу. Перевірено 👍

А ще – модель підтримує голосового помічника Сірі та має невелику кнопку для регулювання гучності, прийняття та відхилення дзвінків. Заряду батареї вистачає на 9 годин, а з кейсом – на 24 години. П'ятихвилинна підзарядка дарує до 1,5 години музики.

Beats-Powerbeats-Pro-01

JBL Soundgear Sense

Ооо, наші улюблені JBL з потужними басами та позитивною енергетикою :)

Наушники JBL Soundgear Sense обладнані великими 16-міліметровими динаміками з алгоритмами посилення. Вони забезпечують дійсно пробивні баси, без найменшого натяку на “бруд”. Звучання чисте та збалансоване. Ідеальний варіант для любителів динамічного поп-жанру чи клубної музики.

Завдяки гнучкій завушині, вкладки надійно тримаються у вухах навіть при агресивних тренуваннях у залі. Є захист від пилу та вологи IP54, тому навіть дощ тепер не буде причиною, щоб скасувати пробіжку :)

Для керування передбачені сенсори, а для спілкування – 4 мікрофони з потужним шумоподавленням. А ще – обов'язково скачайте фірмовий мобільний додаток. У ньому можна не тільки керувати навушниками, а й підлаштовувати звук під свої уподобання. Автономності вистачає до 6 години музики, плюс 18 годин від зарядного кейсу.

jbl-soundgear-sense

JBL Endurance Peak 3

Ці навушники дуже схожі на попередні, але все ж таки мають невелику відмінність.

Зі звуком все стандартно – він потужний та чистий з акцентом на баси. Є програма з еквалайзером. А ось автономність – майже рекордна. 10 годин без підзарядки плюс ще 40 годин забезпечує кейс. Це одні з найвитриваліших навушників. Є швидка зарядка – 10 хвилин вистачає на 1 годину прослуховування музики.

JBL Endurance Peak 3 мають ергономічну форму з гнучкою завушиною для максимальної стійкості. Є захист від води та пилу IP68 – можна спокійно занурюватись на глибину до 1,5 метра.

Завдяки 4 мікрофонам голос звучить максимально чисто навіть у вітряну погоду. За допомогою функції VoiceAware можна регулювати скільки власного голосу ви хочете почути.

jbl-endurance-peak3

Sennheiser MOMENTUM Sport

Це справді преміальні навушники з розширеним функціоналом та дуже крутим звучанням.

Sennheiser MOMENTUM Sport можуть тихо шепотіти ніжним оксамитовим звучанням, а можуть врубити якусь рок пісню і розірвати все до біса. Звук тут дуже динамічний і різноманітний, сподобається навіть найвибагливішим користувачам. Є активне шумозаглушення з регульованою прозорістю – можна повністю прибрати шум дихання та кроків, залишивши при цьому звуки навколишнього середовища.

Sennheiser-Momentum-Sport-2024

А ще – ці навушники вміють зчитувати температуру тіла, частоту серцебиття та інші показники. Вся статистика передається в мобільний додаток, в якому дуже зручно аналізувати стан здоров'я та свій прогрес.

Форма у Sennheiser MOMENTUM Sport досить ергономічна та стандартна. Є невелика дужка для більшої стійкості. Навушники захищені від дрібного дощу та поту за стандартом IP55.

Заряду акумулятора вистачає на 6 годин, плюс ще 24 години забезпечує зарядний кейс. 10 хвилин швидкого заряджання дають до 45 хвилин музики.

sennheiser-momentum-sport

Sennheiser Sport True Wireless

Це стандартні середньобюджетні навушники з гарним звуком та функціоналом.

7-міліметровий випромінювач забезпечує насичений, збалансований та наповнений емоціями звук. Закрите акустичне оформлення разом із досить сильним шумозаглушенням забезпечує повну ізоляцію від зовнішніх звуків, тому ніщо не відволікатиме вас під час тренувань. До речі, звук можна підлаштувати під себе у програмі Smart Control.

Навушники Sennheiser Sport True Wireless мають невеликі гачки, які забезпечують додаткову стійкість у вушній раковині. При цьому жодного дискомфорту немає. Є захист від пилу та вологи IP54. Для спілкування передбачені мікрофони, але вони всенаправлені, тому трохи захоплюють зайвий шум. Натомість автономність тут бомбічна – 9 годин, плюс 27 годин із зарядним кейсом. 

Sennheiser Sport True Wireless

Ну як вам наша добірка :) Ці навушники дуже подобаються нам та нашим клієнтам. Вони стануть вашими вірними супутниками під час занять спортом, мандрівок та прогулянок.

Знайти їх можна у каталозі NewTime. Знаємо, що про низькі ціни кричить кожен магазин, але ми справді тримаємо вартість своїх навушників дуже доступною. Даємо гарантію на всі моделі, а менеджери допомагають зробити вдалий вибір 👍

Beats-Fit-Pro-True-Wireless-Earbud-01

 

Оцініть допис
rating-r3
1
rating-r4
0
rating-r2
0
rating-r1
0
rating-r0
0
Коментарі
0
Зміст:

Популярні статті

Зміст:

Рекомендовані товари

Посилання скопійовано
Реєстрація
Будь ласка, перевірте номер телефону Будь ласка, перевірте номер телефону Номер телефону вже використовується
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Пароль має мати від 8 символів
Паролі не співпадають
Ми відправили вам SMS на номер:
Код з смс:
Код з смс не вірний:
detail_ico
Переваги реєстрації
  • Статус замовлення
  • Історія замовлень та їх деталі
  • Зручні списки бажань з порівнянням товарів
  • Переглянуті товари
  • Скачування та друк чека/гарантійного талону
  • Збереження контактних даних для кошику
  • Функція повторити замовлення
  • Індивідуальні промокоди
Вибір

Ви можете вести пошук товару за партномером, кодом товару, по повній або частковій назві

Зв'язок з нами
Отримайте знижку -150₴ за підписку Ми відправили промокод на знижку на Вашу пошту: petro@gmail.com
Ви вже підписані
Будь ласка, перевірте корректність вводу пошти
Відправити
Бажаєте отримувати персональні промокоди на знижки? Реєструйтесь в особистому кабінеті
Не цікаво